Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, donderdag 8 september 2011


- Persbericht -

Clairy Polak interviewt Paul de Leeuw

Nieuwe interviewreeks Sub Rosa in de Rode Hoed

Op dinsdag 20 september begint de nieuwe interviewserie Sub Rosa in de Rode Hoed: prominente interviewers ondervragen prominente gasten. Het eerste tweegesprek gaat tussen Clairy Polak en Paul de Leeuw. Een interview volgens de Sub Rosa-formule, waarbij interviewer en ondervraagde hun verwachtingen van het gesprek met de zaal delen, zonder hier zelf bij aanwezig te zijn. Het publiek weet dus meer dan het duo op het podium. Wordt dát gevoelige onderwerp bewust vermeden, wordt die confronterende vraag eindelijk eens gesteld?

Op maandag 21 november is de eerstvolgende Sub Rosa. Dan interviewt Maartje van Weegen de choreograaf en fotograaf Hans van Manen.

Datum: dinsdag 20 september. Aanvang 20.00 uur. Organisatie: de Rode Hoed. Kaarten:¤ 7,50 en ¤ 6,50 (CJP/studenten/Stadspas/65+); online via www.rodehoed.nl en aan de kassa. Informatie: www.rodehoed.nl en 020 638 56 06.

De Rode Hoed is een centrum voor discussie, reflectie en verdieping. Maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van cultuur, economie en politiek worden aan de orde gesteld in onze debatten, lezingen en symposia. De Rode hoed is gevestigd aan Keizersgracht 102 te Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.rodehoed.nl.


- Einde persbericht -