Gemeente Breda

Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten De Gemeente Breda voert, als het weer het toelaat, op dinsdag 20 september diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de Sophiastraat. Op woensdag 21 september vinden dezelfde werkzaamheden plaats in de Nassaustraat. Daarom sluit de gemeente de Sophiastraat, inclusief de parkeervakken, op 20 september van 09.00 tot 16.00 uur in fases, geheel af voor auto's. Op 21 september is de Nassaustraat op dezelfde tijden en ook in fases geheel afgesloten voor auto's. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid.

Waarom deze maatregelen

In de Sophiastraat en Nassaustraat wordt intensief geparkeerd. Gevolg is dat het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna onmogelijk is en vuil zich ophoopt. De afsluitingen zijn nodig om de straten te kunnen schoonmaken, riolen te inspecteren en te reinigen en waar nodig kleine reparaties te verrichten aan bestratingen. Ook zijn er op verschillende plaatsen verzakkingen en andere beschadigingen aan verhardingen die hersteld moeten worden. Tot slot zijn er enkele bomen die een kleine onderhoudsbeurt nodig hebben.

De gemeente vraagt uw medewerking

Een geheel autovrije straat geeft de gemeente de meeste ruimte haar werk snel en efficiënt uit te voeren en u de minste hinder. Daarom het verzoek om op dinsdag 20 september uw auto tussen 09.00 en 16.00 uur niet te parkeren in de Sophiastraat en op woensdag 21 september niet in de Nassaustraat. Houdt u er bovendien rekening mee dat er op de dag van de werkzaamheden in de betreffende straat een tijdelijk stopverbod geldt. Wanneer u een parkeervergunning heeft, kunt u parkeren op de andere vergunninghouderplaatsen in uw vergunninggebied Sophiastraat e.o. Bijvoorbeeld in de Mauritsstraat, Mauritssingel, Nausausingel en Seeligsingel.
Voor inlichtingen over de schoonmaakwerkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer C. Vroman van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 35 41. Voor inlichtingen over de wegafsluitingen kunt u contact opnemen met de heer M. Witvoet, telefoonnummer (076) 529 94 47 of e-mailadres m.witvoet@breda.nl.

Vragen aan de gemeente
Deel Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten op Twitter Deel Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten op Facebook Deel Sophiastraat 20 en Nassaustraat 21 september afgesloten op Hyves
Kermis Princenhage

De kermis in Princenhage is van zaterdag 1oktober 13.00 uur tot en met dinsdag 4 oktober 23.00 uur. De opbouw van de kermis begint donderdag 29 septe...
0 reacties
Deel Kermis Princenhage op Twitter Deel Kermis Princenhage op Facebook Deel Kermis Princenhage op Hyves
15sep