Ingezonden persbericht


Polycom benoemt Chretien van der Aa tot Country Manager Benelux

Amsterdam, 20 september 2011 ­ Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) heeft Chretien van der Aa benoemd tot Country Manager Benelux. Hij is in deze positie onder meer verantwoordelijk voor de omzet en partnerstrategie van Polycom in de Benelux.

Van der Aa werkte voorafgaand aan zijn benoeming bij Polycom als Head of Telepresence en Video Channels/Operations Emerging Markets East bij netwerkleverancier Cisco. Daarvoor werkte hij als Director Sales bij TANDBERG en als Global Manager Sales Development and Sales Associate Program bij Cisco. Van der Aa beschikt over ruime ervaring op het gebied van telepresence en videoconferencing.

"Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging die Polycom mij biedt", zegt Van der Aa. "Polycom timmert nadrukkelijk aan de weg en groeit sterk met innovatieve oplossingen en nuttige strategische allianties, onder meer met Microsoft. Het is ons gezamenlijke doel om onze marktpositie in de Benelux verder uit te breiden en te versterken. Polycom heeft met zijn producten- en dienstenportfolio een sterke propositie voor bedrijven die zoeken naar meer efficiëntie en effectiviteit in hun communicatie. Verschillende onderzoeken geven aan dat telepresence en videoconferencing substantieel bijdragen aan het verlagen van de kosten en het verbeteren van de productiviteit. Ik kijk ernaar uit om met het Benelux-team klanten te helpen bij het benutten van die voordelen."

####

Over Polycom
Polycom is wereldwijd marktleider in op standaarden gebaseerde Unified Communicatons-oplossingen (UC) voor telepresence, video en spraak, ondersteund door het Polycom RealPresence Platform. Het RealPresence Platform werkt samen met een brede reeks van bedrijfs-, mobiele en sociale applicaties en apparaten. Meer dan vierhonderdduizend organisaties vertrouwen op Polycom voor samenwerking en face-to-face meetings vanaf elke locatie: voor productieve en effectieve interactie met collega's, partners, klanten en prospects. Polycom biedt samen met een breed partnerecosysteem klanten de beste TCO, schaalbaarheid en beveiliging - op locatie, gehost of in de cloud. Ga voor meer informatie naar www.polycom.co.uk of neem contact op met Polycom via Twitter, Facebook en LinkedIn.