Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam 20 september 2011

SHOPGIDS.NL VOEGT EXCLUSIEVE KORTINGSACTIES AAN iPhone applicatie toe

Met de gratis iPhone applicatie van Shopgids.nl had je al de leukste winkels van Nederland binnen handbereik. Vanaf nu voegt Shopgids.nl daar ook nog exclusieve kortingsbonnen aan toe. Zo zie je niet alleen waar je bij jou in de buurt het best kunt shoppen, maar tegelijkertijd of er nog een actie is in je favoriete winkel! Of je nu op zoek bent naar de laatste mode of een bijzonder cadeau, de gratis iPhone applicatie van Shopgids.nl showt je het juiste adres, de ideale shoproute èn unieke kortingsbonnen. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

De beste acties op de winkelvloer

De eerste winkels die exclusieve acties aanbieden aan gebruikers van de Shopgids.nl app zijn: SuperTrash, Hunkemöller, Men at Work, Cafe Moda, Vanilia en Welikefashion.com. Niet de minste namen en daar blijft het zeker niet bij. Check de app elke dag om te zien welke fijne winkels vandaag iets extra's bieden, want het bestand van 8.000 shops groeit nog iedere dag!

Over de Shopgids.nl applicatie

Shopgids.nl verzamelt de leukste winkeladressen van Nederland en houdt haar bezoekers continue op de hoogte van het nieuwste shopnieuws. Vanaf oktober krijgt de site een nieuwe look and feel. Om het winkelen nog leuker te maken, creëerden de makers van de site de gratis iPhone app. Op deze manier heb je de beste adressen, leukste routes en interessante kortingen altijd bij je! De app zoekt adressen voor je op, geeft informatie over onder andere winkeltijden en stippelt desnoods de perfecte looproute uit. In de app vind je een breed aanbod van winkels op het gebied van mode, beauty, wonen, kinderen, design en cadeaus. En vanaf nu ook exclusieve kortingsacties.

De app biedt een uitgelezen kans voor retailers - groot en klein - om de consument op een nieuwe manier te benaderen en te experimenteren met nieuwe media tegen geringe kosten.

De Shopgids.nl app is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone. Binnenkort volgt er een Android versie. Download de app hier.

Shopgids.nl en de Shopgids.nl app zijn onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events zoals de Girlsfair, formats als Fashionscene TV en e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2009. Met het huidige portfolio, bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl, Beautyscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2,2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, mode, beauty en lifestyle.

---------------------------------------

Noot voor de redactie (