Ingezonden persbericht


Persbericht.

Opening nieuw multifunctioneel en innovatief bedrijfspand TopTruck Nederland.

Op 19 september opende TopTruck Nederland haar nieuwe bedrijfspand in Eemnes.

Na een openingsspeech door de directeur van GroupAuto Nederland, Freek Blekxtoon, werd het pand officieel geopend door Elke Verhoeks van Plan Nederland. Samen met ruim tweehonderd genodigden presenteerde GroupAuto Nederland, de Nederlandse afdeling van europa's grootste netwerk van universele, merkonafhankelijke werkplaatsen, op een feestelijke wijze haar nieuwe onderkomen. Het nieuwe pand is voorzien van moderne faciliteiten en een innovatief Training Centre.

Toekomstgericht
De keuze voor een mogelijke overstap naar een nieuw pand stond al enige tijd op de planning. Toen het huidige pand beschikbaar kwam, was de keuze snel gemaakt. GroupAuto richt zich met haar beleid en de uitbreidingen binnen het team op de toekomst. Met het huidige onderkomen, investeert GroupAuto Nederland op meerdere vlakken als innovatieve en vernieuwende speler op de markt van reparatie en onderhoud. Met de nieuwe faciliteiten beschikt GroupAuto over een allround bedrijfspand waar alles aanwezig is om centraal te organiseren, te overleggen en te trainen.

Trainings Center
Het moderne multifunctionele pand biedt GroupAuto Nederland, naast voldoende kantoorruimte, ook diverse vergaderruimtes. Geheel nieuw en uniek in Nederland is het TopTruck Training Centre met zowel een theorielokaal als compleet ingerichte praktijkruimte. TopTruck formulemanager Eric Hoet is blij met deze nieuwe stap van het Nederlandse TopTruck netwerk. 'Dit Training Centre is van alle moderne diagnose-apparatuur voorzien en ingericht in samenwerking met vooraanstaande leveranciers en leden van het DiagnoseXpert netwerk. Monteurs van TopTruck werkplaatsen worden er continu bijgeschoold, voor zowel truck- als trailertechniek'.

Maatschappelijke betrokkenheid
De luxe van een nieuw pand is natuurlijk geen vanzelfsprekende zaak. Er zijn ook veel plekken op aarde waar een dak boven je hoofd niet tot de alledaagse zekerheden behoort. Het bestuur van GroupAuto Nederland had daarom al haar genodigden gevraagd om alle attenties om te zetten in een donatie voor Plan Nederland. De donaties komen ten goede aan het huisvestingsproject met opvanghuizen voor meisjes die als huishoudster bij rijke gezinnen in Bangladesh wonen en worden uitgebuit. GroupAuto Nederland verdubbelde vervolgens het totale bedrag van alle donaties.




Ingezonden persbericht