Politie Twente

Vrouw aangehouden voor versturen dreigtweet Hengelo
Dinsdag 20 september is een 18-jarige vrouw uit Hengelo aangehouden voor het versturen van een dreigtweet.

De vrouw had via Twitter gedreigd de medewerkers van het UWV in Hengelo te willen neersteken. De vrouw is aangehouden. Uit verder onderzoek moet blijken waarom de vrouw de dreigementen heeft geuit. (2011089578)

Vermiste vrouw ongedeerd
Oldenzaal
De 69-jarige vrouw uit Oldenzaal die sinds dinsdagochtend 20 september werd vermist, is ongedeerd terug gevonden. Rond 20.00 uur werd de vrouw aangetroffen in Beuningen. De vrouw heeft een tijd rond gefietst. In Duitsland heeft ze de weg gevraagd en uiteindelijk is ze in Beuningen gevonden. De vrouw is inmiddels weer thuis.

Onderstaand persbericht is eerder vandaag verstuurd

Vrouw vermist
Oldenzaal
Sinds dinsdag 20 september 09.00 uur wordt een 69-jarige vrouw uit Oldenzaal vermist. Zij is op de fiets vertrokken uit haar woning aan de Mettelaan en is sindsdien spoorloos.

De vermissing werd omstreeks 10.40 uur gemeld bij Politie Twente, waarna een Burgernetactie werd opgestart. De politie ontving drie tips van deelnemers aan de actie, maar deze hebben tot op dit moment nog niets opgeleverd. Met meerdere agenten is een zoektocht naar de vrouw ingesteld. Omstreeks 15.20 uur werd een helikopter ingezet boven Oldenzaal om naar de vrouw te zoeken. Tijdens de circa 2,5 uur durende vlucht werd de vrouw echter niet aangetroffen.

Het signalement van de vrouw (zie foto's): . Blanke vrouw
. Tenger postuur
. Lengte circa 1.70 m.
. Brildragend
. Bij vertrek droeg zij een rode Fleece-jas, donkerblauwe broek en zwarte schoenen . Vertrok op een grijze Gazelle damesfiets voorzien van dubbele fietstassen

Omdat 69-jarige Oldenzaalse Alzheimer heeft en vermoed wordt dat zij is verdwaald, verzoekt de politie mensen alert te zijn en direct contact op te nemen indien zij de vrouw zien. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, team Oldenzaal 0900-8844. (2011089513)


-----------------------
Dinsdag 20 september 2011
Telefoon: 053-455 5588

---- --