Kamer van Koophandel Rotterdam

KvK zoekt succesvolle ondernemers!
Competitie om 'Beste ondernemer van de regio Rotterdam 2011' van start

De Kamer van Koophandel Rotterdam organiseert voor de 28ste keer de Ondernemersprijs Rotterdam. Voor deze competitie zoekt de KvK mkb-bedrijven in de regio Rotterdam* die tussen de twee en tien jaar bestaan of na een overname of nieuwe activiteit succesvol en innovatief zijn.

Inschrijving gestart
Ondernemers kunnen zich inschrijven tot 1 november 2011. Een andere mkb'er voordragen kan ook. Op 5 maart 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt in Beurs/WTC.

Golf aan publiciteit

De prijs levert de winnaar en de genomineerden elk jaar een golf van publiciteit en positieve respons op. Vorig jaar won VONQ, adviesbureau voor online vacaturecampagnes. De ondernemers van VONQ bleken in staat om op basis van hun kennis, kunde en vaardigheden een niche-product te ontwikkelen en in de markt te zetten. Het gaat de onderneming voor de wind. Inmiddels heeft VONQ 25 medewerkers en een vestiging in Londen.

Jury uit top bedrijfsleven
De jury bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de regio Rotterdam*, waaronder Arco van Nieuwland, oprichter van Exact software en YUKI, Jos van der Vegt, voorzitter van Ahoy en de Kamer van Koophandel Rotterdam, Hans Vervat, Josette de Goede, director van Rotterdam School of Management en de heer Wouter Goedhart, de winnaar van de Ondernemersprijs Rotterdam 2010. Informatie en inschrijven Meer informatie en het aanmeldingsformulier staat op www.kvk.nl/ondernemersprijs.


* De gemeentes uit de regio Rotterdam zijn: Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.