Na maanden van inhoudsloze berichtgeving: Mad is (eindelijk) terug

Persbericht van Don Lawrence Collection B.V.

Vanaf vandaag is de Nederlandse Mad overal verkrijgbaar. Na jaren van afwezigheid is het van oorsprong Amerikaanse magazine weer terug van weggeweest. De nieuwe Mad bevat naast het beste uit het Amerikaanse blad heel veel Nederlands materiaal. Zo zijn er in dit eerste nummer parodieën op o.a: Blof, De Wereld Draait Door, De Smaakpolitie, Geert Wilders en Iedereen is gek op Jack. Maar hierbij blijft het natuurlijk niet, want elke twee maanden moet er weer een nieuw nummer gevuld worden. Media geil Nederland is gewaarschuwd!

Mad presenteert vandaag het eerste nummer in het Comedy Café in Amsterdam. Vanaf 14.00 zullen gastheren Arie Komen, Wilko Terwijn en Bram van de Velde, samen met genodigden de eerste uitgave met veel verve presenteren. Bob Fosko zal het eerste nummer in ontvangst nemen nemen van hoofdredacteur Ger Apeldoorn, waarna er op Mads eigen wijze het glas geheven zal worden op de nog te volgen onzin.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.madmag.nl



Razende Robot Reporter