Gemeente De Marne


Inspraak antennebeleid - ontwerpnotitie ligt ter inzage

Op 20 september 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met de ontwerpnotitie antennebeleid gemeente De Marne. In deze notitie wordt ingegaan op een groot aantal onderwerpen die te maken hebben met het realiseren van installaties ten behoeve van mobiele communicatie, zoals het plaatsen van masten ten behoeve van UMTS-antennes. In de notitie zijn algemene plaatsingscriteria geformuleerd en is gekozen voor een gebiedsgerichte aanpak. We onderscheiden een vijftal gebiedstypen en geven per gebiedstype aan of stimulerend of restrictief beleid wordt gevolgd ten aanzien van de plaatsing van antenne-installaties.

De ontwerpnotitie ligt van vrijdag 23 september 2011 tot en met donderdag 20 oktober 2011 ter inzage in het gemeentehuis van De Marne, R.Ritzemastraat 2 in Leens. Ook kunt u de ontwerpnotitie hieronder downloaden. Tot en met 20 oktober 2011 kunt u uw inspraakreactie ten aanzien van de ontwerpnotitie antennebeleid gemeente De Marne schriftelijk (Postbus 11, 9965 ZG te Leens) of mondeling (mevrouw B. Bartelds, tel. (0595) 575 500) naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Van een mondeling naar voren gebrachte inspraakreactie wordt een verslag gemaakt.

Op 28 september 2011 wordt in het gemeentehuis aan de R. Ritzemastraat 2 in Leens een informatieavond gehouden over het antennebeleid, vanaf 19.15 uur inloop en 19.30 uur start officiële programma. Door de gemeente De Marne wordt een toelichting gegeven op het antennebeleid en aan de hand van de themas techniek, gezondheid en wet- en regelgeving wordt door het Annebureau en de Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) informatie gegeven over antenne-installaties voor mobiele communicatie. U bent van harte uitgenodigd voor deze informatieavond.

Leens, 20 september 2011.

Ontwerp notitie antennebeleid gemeente De Marne download