Ingezonden persbericht


Persbericht
ROLAND-groep informeert

ROLAND Nederland versterkt het bedrijf
Amsterdam, 21. september 2011. ROLAND Nederland is anderhalf jaar geleden van start gegaan op de Nederlandse markt. In deze korte tijd heeft de onderneming zich bij diverse zakenpartners goed weten te positioneren. Hierbij willen wij u graag op de hoogte brengen van enkele ontwikkelingen binnen ROLAND Nederland: Claudia van de Kuil, zal namelijk vanaf heden als Sales Manager zowel de verantwoording nemen voor de commerciële ­ als de operationele gang van zaken. De 30-jarige volgt hiermee Arjen Bijlsma op, die het bedrijf eind september zal verlaten. Hoofdgevolmachtigde voor ROLAND Nederland blijft Bettina Hesse. Claudia van de Kuil is al langere tijd werkzaam voor ROLAND Nederland en krijgt nu meer verantwoordelijkheden. Zij zal de succesvolle ontwikkeling van de jonge onderneming verder voortzetten. "Begin 2010 zijn wij bij nul begonnen, maar inmiddels kent men ROLAND binnen de Nederlandse rechtsbijstandbranche. Talrijke overeenkomsten en samenwerkingen bevestigen ons succes", aldus Claudia van de Kuil. "Wij hebben vaste voet aan de grond gekregen binnen de zakelijke rechtsbijstandmarkt." Groei personeelsbestand Het succes blijkt ook uit de ontwikkeling van het personeelsbestand binnen het kantoor aan de Herengracht in Amsterdam, dat in de loop van 2010 in gebruik is genomen. Er zijn toen vijf nieuwe werkplaatsen gerealiseerd. In 2011 kon het bedrijf twee juristen binnen het team verwelkomen. ROLAND Nederland wil het team verder versterken en is op zoek naar gekwalificeerde rechtsbijstandexperts. "We zijn ervan overtuigd dat we het bedrijf in de komende jaren structureel kunnen uitbouwen", aldus hoofdgevolmachtige Bettina Hesse.

Gratis kopie. Verzoek om proefnummer.

Korte profielschets van de ROLAND-groep, Keulen
De maatschappijen van de ROLAND-groep behoren tot de toonaangevende aanbieders van rechtsbijstand en diensten op het gebied van procesfinanciering, reis- en kredietbrieven en Assistance. De ondernemingsgroep telt 1.323 werknemers en genereert bruto premie-inkomsten van 304,9 miljoen euro en omzetwinsten en andere winsten van 38,5 miljoen euro.


1/1
Als u vragen hebt, neem dan contat op met: ROLAND Rechtsschutz-Versicherungs-AG · Deutz-Kalker Str. 46 · 50679 Keulen · Duitsland · www.roland-rechtsbijstand.nl Dr. Jan Vaterrodt · Telefoon: +49 221 8277-1590 · Fax: +49 221 8277-1589 · jan.vaterrodt@roland-rechtsschutz.de






---- --