R2 richting Nederland/Antwerpen 2 weekends afgesloten

21/09/2011 09:46

Vlaamse Overheid

De komende weekends zet het Agentschap Wegen en Verkeer het structureel onderhoud voort van het wegdek van de R2 in Antwerpen.

De komende weekends zet het Agentschap Wegen en Verkeer het structureel onderhoud voort van het wegdek van de R2 in Antwerpen. Bepaalde delen van de R2 worden achtereenvolgens afgesloten worden voor alle verkeer, wat hinder zal veroorzaken. Om de hinder voor het verkeer tot een minimum te beperken worden deze werken tijdens weekends uitgevoerd.

De R2 richting A12 wordt afgesloten vanaf afrit Kanaaldok (vlak na de Tijsmanstunnel) tot aan de A12 in het weekend van 23 tot 26 september en het weekend van 30 september tot 3 oktober, telkens van vrijdagavond 20u tot maandagochtend 5u. De oprit Kanaaldok naar R2 richting Antwerpen/Bergen-op-Zoom wordt afgesloten.

Op de A12 richting Antwerpen wordt een rijstrook afgesloten: het verkeer moet er over 1 rijstrook vanaf Stabroek tot aan het complex Haven (R2/A12).

Verkeer dat van de R2 naar de A12 rijdt wordt omgeleid via het op- en afrittencomplex Noorderlaan (Kanaaldok B1/B2 R2) - Antwerpsebaan - N111 - op- en afrittencomplex Stabroek. De Lillobrug is bereikbaar via de op- en afrit Noorderlaan (Kanaaldok B1/B2) van de R2.

Het wegdek van de R2 richting Gent/Brugge werd in de voorafgaande weekends aangepakt. De timing van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.



Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel