Bezoekerscentrum Jules Destrooper verwelkomt 10.000ste bezoeker

21/09/2011 11:04

Destrooper Jules Biscuiterie

Het bezoekerscentrum van koekjesfabrikant Jules Destrooper mocht op dinsdag 20 september zijn 10.000ste bezoeker verwelkomen. Een opmerkelijk resultaat voor het bedrijf dat dit jaar ook zijn 125-jarige bestaan viert, want het centrum werd werd net iets meer dan drie maanden geleden geopend voor het grote publiek. Jules Destrooper blijft als authentiek Belgisch kwaliteitsmerk dus zeker en vast mensen interesseren.

Sarah Van Acker uit Diksmuide zal het wellicht niet verwacht hebben, maar toen de 29-jarige zich samen met de leerlingen van het Diksmuidse Annuntiata-Instituut aanmeldde bij het onthaal van het bezoekerscentrum van Jules Destrooper, werd de dame als 10.000ste bezoekster in de bloemetjes gezet met een assortimentenbox, een bon voor een kookworkshop en jawel... een bos bloemen. Sarah van Acker toonde zich erg enthousiast was naar eigen zeggen erg tevreden met een dergelijke speciale attentie.

Al 125 jaar lang staat Jules Destrooper garant voor kwaliteitsvolle koekjes, zoals natuurboterwafel, amandelbrood en speculoos. Om die 125ste verjaardag nog wat extra in de verf te zetten, opende het familiebedrijf uit Lo op 15 juni de deuren van een gloednieuw bezoekerscentrum. Na iets meer dan drie maanden mocht het museum vandaag al zijn 10.000ste bezoeker begroetten.

In het bezoekerscentrum in Lo worden de bezoekers meegenomen naar het jaar 1886, het jaar waarin Jules Destrooper zijn gelijknamige Biscuiterie opende. Tijdens deze interactieve reis doorheen de geschiedenis van Jules Destrooper krijgt de bezoeker een idee van de manier waarop de Biscuiterie van plaatselijke bakkerij tot internationaal gesmaakte koekjesfabrikant (Jules Destrooper is anno 2011 actief in 75 verschillende landen) uitgroeide. Naast die soms verrassende geschiedenis en een zicht op de productielijnen, krijgen de bezoekers in de bakkerij van het bezoekerscentrum niet enkel een deskundige uitleg van de vaste proefbakkers. Vanzelfsprekend met aanvullende degustatie.

Algemeen directeur Peter Destrooper is erg opgetogen met de 10.000ste bezoeker: "Het succes van het bezoekerscentrum heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. De uitdaging bestaat er nu in om de volgende maanden en jaren evengoed te blijven doen. Nog maar eens bewijst dit succes dat Jules Destrooper vanuit zijn basiswaarden authenticiteit en kwaliteit een erg geliefd merk blijft. "

Het bezoekerscentrum is van maandag tot en met zaterdag open van 9u00 tot 11u30 en van 13u30 tot 16u30 (op vrijdag van 13h30 tot 15u30). Let wel: vanaf 1/11 wordt het bezoekerscentrum op vrijdagvoormiddag administratief gesloten.

Voor meer vragen, contacteer Peter Destrooper, algemeen directeur van Biscuiterie Jules Destrooper op het volgende nummer: 058 288041 of na e-mail peter.destrooper@destrooper.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel