Ingezonden persbericht


VNO-NCW Oostland Miljoenenontbijt in Pijnacker

Op woensdagochtend 21 september organiseert VNO-NCW Oostland het jaarlijks terugkerende Miljoenenontbijt waarbij de Miljoenennota en de consequenties hiervan voor het bedrijfsleven centraal staan. Hoofdgastspreker Doekle Terpstra, bestuursvoorzitter van Hogeschool InHolland, zal vanuit zijn achtergrond en expertise een inleiding verzorgen. Hierna zal een discussie plaatsvinden samen met panelleden en het publiek.

In het panel hebben zitting:

* Mevrouw Liesbeth Spies, lid Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (belast met ruimte en wonen, economische zaken en Deltapoort)
* Burgemeester Ewald van Vliet (gemeente Lansingerland)
* Burgemeester Rik Buddenberg (gemeente Pijnacker-Nootdorp)

Gastheer Ammerlaan
Tussen 7.00 - 9.30 uur bent u van harte welkom bij het bedrijf Ammerlaan, The Green Innovator in Pijnacker. Dit innovatieve tuinbouwbedrijf heeft al tientallen jaren een handelskwekerij van ruim vier hectare met tropische planten van topkwaliteit. De innovatie blijkt vooral uit de duurzame productietechnieken zoals het gebruik van aardwarmte. Helaas ligt dit unieke aardwarmteproject al enige tijd stil. Achter de schermen wordt keihard gewerkt aan een oplossing. Tijdens de bijeenkomst vertelt Leon Ammerlaan u graag meer over de huidige situatie.

Doekle Terpstra
"Nuchter en recht voor zijn raap, zoals het een echte Fries betaamd". Doekle was jarenlang voorzitter van CNV Vakcentrale. Vanaf 2005 werd hij voorzitter van de HBO-raad en tien maanden geleden werd hij benoemd tot de nieuwe bestuursvoorzitter van de Hogeschool InHolland met de uitdaging om in een jaar tijd het vertrouwen in InHolland te herstellen. In een recent interview in ons magazine WEST. gaf Doekle aan dat hij voorstander is van opleidingen die arbeidsmarkt en regio relevant zijn. Is dit ook iets wat het huidige kabinet steunt of blijft Nederland vasthouden aan de trend van modieuze opleidingen? We horen het de 21e september!

Aanmelden
Wij hopen van harte dat wij u en uw eventuele introducé(s) op 21 september aanstaande mogen begroeten. U kunt zich aanmelden via de link rechtsboven.

Graag tot woensdag 21 september!

VNO-NCW Oostland Miljoenenontbijt

datum

21 september 2011

tijd

07:00 - 09:30 uur

locatie

Ammerlaan Grond- & Hydrocultuur v.o.f.Nootdorpseweg 15, 2641 BK Pijnacker




Ingezonden persbericht