Ingezonden persbericht


Malaysia Airlines & Getaway Travel breiden samenwerking uit

Schiphol, 21 september 2011

De Maleisische vijfsterren luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines en Getaway Travel, producent van online reismagazines, breiden hun samenwerking uit met de introductie van Azië.nl en Oceanië.nl.

Malaysia Airlines is sinds 2007 al hoofdsponsor van Australie.nl, Indonesie.nl, Nieuw-Zeeland.nl en ZuidoostAzie.nl. De online reismagazines van Getaway Travel bieden praktische informatie, persoonlijke columns en informatie over de diverse bestemmingen in Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw Zeeland, die Malaysia Airlines aanvliegt. Er is bovendien een speciale Malaysia Airlines pagina met informatie over het product en de dienstverlening.

Edwin Peters, Marketing Manager Europe bij Malaysia Airlines, over de uitbreiding van de samenwerking met Getaway Travel: "Met de komst van deze twee nieuwe online reismagazines, willen wij de reiziger op een inspirerende en informatieve wijze enthousiast maken over onze bestemmingen en ons product. Wij beschouwen de online reismagazines van Getaway Travel dan ook als een verlengstuk van onze communicatie met de reizigers en onze passagiers."

Frank Klein, Managing Director Getaway Travel, voegt daar aan toe: "De uitbreiding van onze samenwerking met Malaysia Airlines met Azie.nl en Oceanie.nl sluit perfect aan bij een trend die we op onze websites en Facebook pagina's zien, namelijk dat Azië en Oceanië bijzonder tot de verbeelding van de Nederlandse reiziger spreken. Hier spelen we op in door samen met Malaysia Airlines aansprekende campagnes voor onze bezoekers en Facebook fans op te zetten rond deze bestemmingen."