Acquire Publishing neemt belang in cursusportal Cursusvoor.nl


Samenwerking moet groei en organisatie in goede banen leiden

GEMERT / ZWOLLE, 20110921 -- Acquire Publishing uit Zwolle heeft een belang genomen in cursuszoekmachine Cursusvoor.nl, de site waar cursusaanbieders gratis hun profiel en cursussen kunnen plaatsen. De onderhandelingen zijn vorige week afgerond. Acquire Publishing zal een adviserende en acquirerende rol innemen in de cursusportal, die in december 2010 is gestart en inmiddels al bijna 30.000 cursussen, opleidingen en trainingen omvat.

De cursuszoekmachine wil met de samenwerking de groei van de cursusportal in goede banen leiden. Eigenaar Niels Arts: "Via de samenwerking komt er extra mankracht en ervaring beschikbaar om de site te laten groeien. Niet alleen groeien in het aantal cursussen en opleidingen, maar vooral ook in aantallen bezoekers, kwaliteit, samenwerkingen in de branche en koppelingen met andere (cursus)software."

Het eerste gezamenlijke doel van Acquire Publishing en Arts Media, de oprichter van Cursusvoor.nl, is het opstarten van een redactieraad en een panel: "We willen graag zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige site, waarin cursusaanbieders graag participeren en de bezoekers vinden wat ze zoeken", vertelt Arts. "Daarom willen we enkele belangrijke organisaties eens in de zoveel tijd vragen om hun mening. Een op te richten panel van cursusaanbieders en trainers zal om de paar maanden vragen beantwoorden voor diverse onderzoeken in de branche. Deze onderzoeken zijn niet alleen voor ons als cursusportal belangrijk, maar zal ook van grote waarde zijn voor de gehele branche."

Cursusvoor.nl



Cursusvoor.nl is de grootste zoekmachine voor cursussen, opleidingen, trainingen en workshops in Nederland. Cursusvoor.nl doorzoekt het aanbod van ruim 2.400 Nederlandse cursusaanbieders en combineert de bijna 30.000 resultaten in een totaaloverzicht. Cursusaanbieders kunnen gratis hun profiel en cursussen plaatsen.

Acquire Publishing



Acquire Publishing is een crossmediale uitgeverij die specifieke doelgroepen ondersteunt in hun dagelijks werk. Vakinformatie wordt op een boeiende en direct toepasbare wijze gepresenteerd, via magazines, websites, emailnieuwsbrieven, congressen en meer.