Danny Claproth Commercieel Directeur bij KC-Automatisering


AMSTERDAM, 20110921 -- Danny Claproth (1967) is per 1 juli 2011 aangesteld Commercieel Directeur bij KC-Automatisering. Danny heeft meer dan 20 jaar ICT ervaring en bij diverse resellers, distributeurs en software leveranciers gewerkt. De laatste 6 jaar heeft Danny zich (verkoop)technisch gespecialiseerd in server- en desktop virtualisatie en heeft o.a. 3 jaar voor VMware gewerkt. Hij is VMware Certified Instructor en VMware Certified Professional . Hij heeft in dienst bij VMware een ondersteunende rol gehad bij veel grote implementaties van verscheidende resellers, en was een graag geziene spreker op diverse IT evenementen.

Om de diensten van KC-Automatisering meer onder de aandacht te brengen en hun positie in de virtualisatie markt voor het MKB te verstevigen is Danny Claproth aangesteld als Commercieel Directeur. Met zijn praktische kennis en meer dan 20 jaar ICT ervaring is Danny een oude rot in het vak. Danny heeft MKB bedrijven tot Enterprise omgevingen volledig geadviseerd en ingericht. Danny heeft de kwaliteit om moeilijke materie op een duidelijke manier te presenteren. Dit tot zeer tevredenheid van verschillende klanten.


Over het bedrijf / de Organisatie:


KC-Automatisering is een dienstverlener voor het MKB en bestaat 10 jaar. KC-Automatisering is gespecialiseerd in virtualisatie, cloud oplossing en netwerkbeheer voor het MKB. KC-Automatisering heeft vestigingen in Amsterdam en Zoetermeer. Voor meer informatie belt u met 020 - 716 27 22 of 079 - 331 71 32 





Ingezonden persbericht