Groupon lanceert in Denemarken

Daily Deal pionier breidt wereldwijde netwerk in Europa uit

CHICAGO--(BUSINESS WIRE)-- 20110921 --

Groupon kondigt vandaag de lancering van Groupon Denemarken aan (http://www.groupon.dk). De website biedt Deense klanten de mogelijkheid om het beste te ervaren van wat het plaatselijke bedrijfsleven te bieden heeft, met een reeks aan aanbiedingen om het beste te zien en doen in de vier grootste steden: In eerste instantie Kopenhagen en na verloop van tijd Århus, Ålborg en Odense.

Sinds de lancering in november 2008, heeft Groupon de plaatselijke handel getransformeerd en de wereld van e-commerce opnieuw gedefinieerd. Door gebruik te maken van de principes van collectieve aankoop, helpt Groupon de plaatselijke bedrijven met het aantrekken van nieuwe klanten door hen de beste dagelijkse ervaringen tegen een gereduceerde prijs aan te bieden.

Casper Urhammer, Landmanager, Groupon Denemarken, zei: “Dit is een zeer opwindende gelegenheid voor Groupon. We zijn verheugd om in Denemarken van start te gaan en we kijken uit naar het leveren van nieuwe en interessante ervaringen voor de Deense markt. Terwijl Groupon haar wereldwijde netwerk uitbreidt, verhogen we onze omvang en ervaring, wat ons wederom in staat stelt om de meest relevante en waardevolle ervaringen voor onze klanten te leveren.”

Over Groupon

Groupon, gelanceerd in november 2008 in Chicago, heeft een dagelijkse aanbieding om de beste dingen te doen, eten, zien en kopen in 45 landen over de hele wereld. Groupon maakt gebruik van collectieve aankoop om enorme kortingen aan te bieden en levert met meer dan 1000 dagelijkse aanbiedingen wereldwijd, een win/win-situatie voor zowel bedrijven als consumenten. Om u aan te melden voor de beste aanbiedingen in uw stad, bezoek www.groupon.dk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Groupon
Heather Dickinson
Directeur, Internationale Communicaties
Kantoor: +44 20 3510 2136
Mob.: +44 77 8856 4810

heatherd@groupon.com