Gemeente Tytsjerksteradiel


Kennismaken met tennis door de KNLTB Straattennis Cup

Op woensdag 21 september vanaf 13.00 uur organiseren tennisvereniging De Leechkamp en inter-gemeentelijk sportstimuleringsproject High Five for Sport de KNLTB Straattennis Cup. Het toernooi vindt plaats op het parkeerterrein van Sporthal de Westermar te Burgum en is voor alle kinderen uit de groepen 6 van de basisscholen in het dorp.

Kennismaken met tennis
De Straattennis Cup is een toernooi waarbij er één tegen één wordt gespeeld, maar waar er als team voor de winst gestreden wordt. Het doel van de Straattennis Cup is om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met tennis. Het is geen probleem als de kinderen geen tenniservaring hebben.

Het winnende team maakt kans om mee te doen aan de landelijke finale van de KNLTB Straattennis Cup rond juni/ juli 2012. Daarnaast maken kinderen tijdens het toernooi ook kans op prijzen.

Deelnemen
Kinderen die deel willen nemen aan het toernooi kunnen zich t/m woensdag 14 september opgeven, door een mail te sturen naar jeugd@deleechkamp.nl. Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 54 kinderen meedoen, dus vol = vol.

Vanaf maandagavond 19 september zullen de deelnemers en de samenstelling van de teams bekend worden gemaakt, via www.deleechkamp.nl. De organisatie van het toernooi stelt de teams samen en zorgt er voor dat er per team maximaal 3 leden van de tennisvereniging worden geplaatst.

De KNLTB Straattennis Cup wordt mede mogelijk gemaakt door Sonac, Koko Sport en Siebe's Groenten en Fruiten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de tennisvereniging: www.deleechkamp.nl

groen-foon Wilt u ons bellen:
14 0511 (geen netnummer)
Maandag tot en
met donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 16.30

groen-mail Wilt u ons schrijven of mailen:
Postbus 3, 9250 AA Burgum
gemeente@t-diel.nl