Gemeente Berkelland


Theatervoorstelling en informatiemarkt over Alzheimer in 't Spieker Eibergen

Berkelland krijgt volgende maand Alzheimercafé

Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag. De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland houdt op die dag een theatervoorstelling `krant onder je hemd', met als thema Alzheimer/dementie. In Berkelland wordt volgende maand door wethouder Scharenborg een Alzheimercafé geopend. Binnenkort kunt u hierover meer lezen in BerkelBericht.

De voorstelling wordt gehouden op woensdag 21 september in Theater 't Spieker, Kerkstraat 30 in Eibergen. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Toegang is gratis. Een gift is welkom. De voorstelling is bedoeld voor een breed publiek. Mantelzorgers, vrijwilligers, professionele hulpverleners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Voorstelling

Tijdens de anderhalf uur durende voorstelling komen diverse thema's over dementie aan bod: wat betekent dementie voor degene die het overkomt en voor zijn/haar omgeving. Verder is er gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van diverse organisaties uit de regio, die zich bezighouden met het geven van informatie, advies en ondersteuning aan mensen met dementie en hun naasten.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de theateravond kunt u terecht op de website: www. alzheimer-nederland.nl/achterhoek of per telefoon op 06 - 13514411.