Gemeente Echt-Susteren


Presentatie Masterplan herstructurering Handelsterrein De Wolfskoul Susteren

Bent u benieuwd naar de plannen over de herstructurering van de Wolfskoul? Kom dan op woensdag 21 september 2011 naar De harmoniezaal in Susteren (Feurthstraat 56). In de presentatie lichten we het Masterplan toe over hoe het bedrijventerrein wordt heringericht. In eerste instantie is de presentatie vooral bedoeld voor alle bedrijven van Handelsterrein De Wolfskoul, maar iedereen is uiteraard van harte welkom.

Â

Programma

Na de brainstormsessie met de bedrijven van begin juni zijn de adviesbureaus Metrum en Tonnaer aan de slag gegaan en hebben zij het Masterplan voor de herstructurering opgesteld.

Deze avond staat onder leiding van wethouder Dijcks, portefeuillehouder economische zaken. Daarnaast zijn vertegenwoordigers aanwezig van Ondernemersvereniging De Wolfskoul, Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV, de Limburgse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen BV en de adviesbureaus Metrum en Tonnaer. Zij hebben allemaal meegewerkt aan de opstelling van het Masterplan.

Â

Meer weten?

Wij hopen u op woensdag 21 september a.s. om 19.00 uur, in Zaal De Harmonie te mogen begroeten. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Chrit Coenen, bedrijfscontactfuntionaris, tel: 0475-478478.

Â