Gemeente Oldebroek


Voortgang werkzaamheden Stationsweg in Wezep

Op woensdag 21 september wordt met de werkzaamheden aan de Stationsweg van rijbaan gewisseld. Het deel van de Stationsweg aan de oostkant (even zijde) wordt opengesteld voor het verkeer. Het deel aan de oneven zijde wordt afgesloten. KWS Infra voert de renovatie aan de Stationsweg in Wezep uit in opdracht van gemeente Oldebroek.

Wat zijn de werkzaamheden
Het bestaande asfalt wordt gefreesd, het fietspad wordt opgebroken (de oude tegels gaan eruit) en de nieuwe bestrating wordt aangebracht.

Verkeersregelinstallaties
Na het freeswerk op de Stationsweg zijn alle lussen verdwenen en werken de verkeerslichten niet meer naar behoren. Om lange wachttijden te voorkomen worden beide verkeersregelinstallaties vanaf dat ogenblik op geel knipperen gezet. Het verkeer wordt door middel van attentieborden op deze situatie gewezen.

Aanbieden huisvuilcontainers
Vanaf woensdag 21 september kunt u de containers aan de even zijde aanbieden. Mocht het voor u lastig zijn om de container op de juiste plek te zetten neemt u dan contact met de aannemer, KWS Infra op.

Spreekuur
Zoals al is aangekondigd is er een wekelijks spreekuur. Gedurende de werkzaamheden kunt u elke dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur met vragen en/of opmerkingen terecht bij de uitvoerder, de heer E. Kuiper. Het spreekuur wordt gehouden in de directiekeet van KWS Infra, die staat op het parkeerterrein van het zwembad.