Gemeente Haaren


Gemeente Haaren bouwt gemeentewinkel

Gemeentehuis

Gemeente Haaren is continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Zo kunt u sinds kort een afspraak maken buiten de openingstijden. We starten met een Telefonische InformatiePunt (het TIP) waar alle telefonische vragen binnenkomen.

Op onze website vindt u steeds meer informatie, zoals de vele formulieren, waardoor u niet langs hoeft te komen, maar het thuis vanuit uw stoel kunt regelen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, als u bij het gemeentehuis zelf komt, gaan we nu ook verbouwen. Daarom is het gemeentehuis ook op 23 september gesloten.

Wat gaan we verbouwen

Gezien vanaf uw binnenkomst door de hoofdingang verbouwen we eerst de rechterkant. Daar komen straks de receptie, het TIP, alle balies en spreekkamers bij elkaar, die nu nog overal in het gebouw te vinden zijn. Daar komt de centrale wachtruimte voor alle wachtende klanten. Ook onze externe zorgaanbieders (maatschappelijk werk, Vluchtelingenwerk en Bureau Sociale Raadslieden) maken hier dan gebruik van. Achter de balies komen ook nog een aantal werkplekken voor medewerkers.

Na deze fase vindt ook nog een aanpassing plaats aan de linkerkant vanaf binnenkomst. Daar komen een grotere overlegruimte en kantoorplekken voor medewerkers. Na de verbouwing is ook meteen de rest van het gebouw afgesloten voor publiek. Plattegronden voor de verbouwing hangen in onze central hal. Neem daar gerust eens een kijkje.

Tijdelijke receptie en balies

Tijdens de verbouwing moet onze dienstverlening natuurlijk wel doorgaan. Daarom hebben we de receptie en de balies tijdelijk verplaatst naar de grote hal en in een grote overlegruimte nu (de Leijekamer). Wanneer u binnenkomt wordt u vanzelf door de gastvrouw doorverwezen.

Overlast

Een verbouwing brengt altijd overlast mee. Het vraagt aanpassing van bouwvakkers, medewerkers en klanten. Zo verwachten wij extra drukte in de grote hal door de beperking van de ruimte. Af en toe kan het zijn, dat er geen spreekkamer beschikbaar is. Uiteraard blijven wij u zo goed mogelijk helpen de komende periode. Daarnaast vragen wij wel begrip voor de tijdelijke situatie.

Planning

Wij verwachten vanaf januari 2012 u in de Nieuwe Gemeentewinkel welkom te kunnen heten. Wij doen ons best, ook tijdens deze misschien wat lastigere, maar tijdelijke periode. Mogen wij ook op uw begrip rekenen?

in verband met start verbouwing gemeentewinkel

en verhuizing naar de tijdelijke balies

is het gemeentehuis

vrijdag 23 september gesloten