CA Technologies benoemt Marco Comastri tot president Europa, Midden-Oosten en Afrika

Persbericht van PR Newswire

UTRECHT, Nederland, September 21, 2011 /PRNewswire/ --

CA Technologies kondigt vandaag aan dat Marco Comastri is aangesteld als president van Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). In deze rol neemt hij de verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden van CA Technologies in de regio, en staat hij in voor het versnellen van de commerciële groei van het bedrijf in EMEA. Hierdoor wordt CA Technologies verder gepositioneerd als betrouwbaar adviseur voor zijn klanten en wordt diens reputatie als creatief leider op het gebied van IT-beheersoplossingen versterkt.

Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20101014/412869

"De aanstelling van Marco Comastri is een mooie aanwinst voor CA Technologies" aldus George Fischer, executive vice president wereldwijde sales CA Technologies. "Het aantrekken van een bedrijfsleider met dergelijke deskundigheid en ervaring om aan het hoofd te staan van CA Technologies in EMEA is een bewijs van de reputatie van het bedrijf op de markt. Zijn talent en visie zullen CA Technologies helpen zijn leiderschap en autoriteit in IT-beheerssoftware en -oplossingen uit te strekken over alle IT-omgevingen."

Comastri was met zijn uitstekende voorgeschiedenis in de IT-industrie een drijvende kracht achter de groei van bedrijven zoals Microsoft, IBM en onlangs nog Poste Italiane. Als CEO van Postecom, de technologische dienstenafdeling van Poste Italiane, de grootse communicatieaanbieder in Italië, speelde hij een centrale rol bij het invoeren van een nieuwe generatie digitale diensten en nieuwe projecten op basis van cloudtechnologieën.

"Het is een grote eer om bij CA Technologies te komen en ik kijk ernaar uit leiding te geven aan het EMEA-team en onze marktaanwezigheid in de hele industrie te versterken, en dit niet alleen bij klanten maar ook bij andere IT-organisaties, overheden, financiële diensten en invloedrijke figuren in de industrie," aldus Comastri.

Comastri zal gevestigd zijn op het hoofdkantoor van CA Technologies EMEA in Morges, Zwitserland.

Volledig persbericht beschikbaar op http://bit.ly/oQUM7H

Over CA Technologies

CA Technologies is een IT-bedrijf op het gebied van beheersoftware en dienstverlening met expertise in alle IT-omgevingen - van mainframe en distributie, tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies bieden inzicht en toezicht die essentieel zijn voor IT-ondernemingen bij het versterken van hun bedrijfsflexibiliteit. De meerderheid van de Global Fortune 500 vertrouwt op CA Technologies bij het beheren van IT-ecosystemen in ontwikkeling. Bezoek voor meer informatie de website van CA Technologies op http://www.ca.com.

Wettelijke aankondigingen

Copyright (c) 2011 CA. Alle rechten voorbehouden. One CA Plaza, Islandia, N.Y. 11749. Alle andere handelsmerken, handelsnamen, dienstmerken en logo's waarnaar in deze tekst wordt verwezen, zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

CA Technologies



Razende Robot Reporter