Politie Noord- en Oost Gelderland

|     Doetinchem -  Automobilist met drank op weigert alles     
De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 21 september in Doetinchem een 31-jarige Rotterdamse automobilist aangehouden. Hij had gedronken en weigerde iedere medewerking.

Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 00.25 uur bij een tankstation en het leek of hij zijn auto nodig had als steuntje bij het tanken. Hierna reed hij weg en aan zijn rijgedrag was duidelijk te zien dat de man gedronken had. Op de Auroraweg lieten de agenten de bestuurder stoppen. Vanaf dat moment weigerde hij iedere medewerking. Hij wenste niet te blazen, hij wilde zijn identiteit niet bekend maken en weigerde mee te gaan naar het politiebureau. Met gepast geweld is hij toch meegenomen en ook op het politiebureau bleef hij recalcitrant. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen de Rotterdammer opgemaakt.

2011132659

     Ulft - Snelkraak bij Kruidvat                             
De politie stelt een onderzoek in naar een snelkraak die in de nacht van dinsdag op woensdag 21 september heeft plaatsgevonden bij het Kruidvat aan de Middelgraaf in Ulft.

De inbraak vond rond 03.40 uur plaats en na het forceren van de voordeur hebben de dieven sigaretten en parfum meegenomen. Dit is allemaal heel snel gegaan want toen de gealarmeerde agenten enkele minuten later bij de winkel kwamen, waren de dieven al verdwenen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

2011132673

     Dinxperlo - Fietsster gewond bij ongeval op rotonde       
Een 44-jarige fietsster uit Suderwick is dinsdag 20 september gewond geraakt bij een ongeval op de Hogestraat in Dinxperlo. Zij werd door een automobiliste over het hoofd gezien.

Het ongeluk werd omstreeks 11.40 uur gemeld. De vrouw reed rechtsomgaand over de rotonde. Dit is daar voor fietsers toegestaan, maar een 55-jarige automobiliste uit Breedenbroek was daar niet op verdacht en zag hierbij de fietsster over het hoofd. Bij de aanrijding die volgde, liep de fietsster ondermeer een gebroken enkel en een hersen-schudding op. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en opgenomen.

2011132352

      Doetinchem - Playstation weg na inbraak                  
Bij een woning aan de Slotlaan in Doetinchem is op dinsdag 20 september ingebroken. Men mist in ieder geval een playstation.

De diefstal vond overdag plaats en men is na het forceren van een rampje naar binnen geklommen. De woning werd doorzocht en de bewoners missen in ieder geval een playstation. De politie stelt een buurt- en sporenonderzoek in.

2011132565

Einde berichten

-----------------------
(

(


---- --