Royal Haskoning


Combinatie MSL/Royal Haskoning verwerft Raamcontract Provincie Utrecht 09-09-2011
De combinatie MSL / Royal Haskoning heeft een raamcontract verworven voor het leveren van adviesdiensten voor de marketingcommunicatie en campagnes van de provincie Utrecht.

De unieke samenwerking van communicatie-experts met ingenieurs garandeert een bredere kijk op de communicatievraagstukken binnen de provincie.
Piet van Putten, business line director Ruimte & Mobiliteit Royal Haskoning:

"Door de toenemende complexiteit in met name infrastructurele- en ruimtelijke projecten is geen projectomgeving hetzelfde. Door de expertise van MSL en Royal Haskoning te bundelen zijn we in staat voor elk project een team op maat in te zetten dat met creativiteit en inhoudelijke kennis aansluit bij de behoeften van de provincie."

MSL, voorheen Publicis Consultants Van Sluis, is een breed communicatieadviesbureau dat werkt voor opdrachtgevers in de corporate, overheids- en not-for-profit-sector. Het bureau dat deel uit maakt van de internationale MSL Group, richt zich op communicatievraagstukken op het terrein van reputatiemanagement (PR en crisiscommunicatie), medewerkersbetrokkenheid en public affairs. Naast strategisch advies, conceptontwikkeling, nadenken over missie en visie en de regie op complexe communicatietrajecten, pakken zij ook de uitvoering van communicatieplannen op.

Royal Haskoning is een onafhankelijk, internationaal actief adviesbureau opererend vanuit een technische achtergrond. Samen met haar opdrachtgevers werkt ze aan duurzame en innovatieve oplossingen voor vraagstukken rond de interactie tussen de mens en zijn omgeving. Royal Haskoning beschikt over een groep gediplomeerde communicatieadviseurs. Zij adviseren in complexe technische projecten en richten zich op stakeholdermanagement, strategische communicatieplannen en campagnes van de start tot de uitvoering. Het vertalen van een technisch concept naar een taal die de omgeving begrijpt staat hierbij centraal.