Project Gemeente Westland


WestlandStek voor Gerard van der Sar

Publicatiedatum: 21-09-2011

Loco-burgemeester A.W. Meijer reikte op woensdag 21 september de WestlandStek uit aan de heer G.G. (Gerard) van der Sar uit 's-Gravenzande. De heer Van der Sar heeft zich meer dan 27 jaar ingezet voor de recycling van goederen in 's-Gravenzande.

De heer Van der Sar begon in 1984 als bakfietsrijder bij de Recycling. Van 1989 tot 2001 vervulde hij de functie van penningmeester, daarna bekleedde hij de functie van voorzitter. Per 1 oktober draagt hij de hamer over aan zijn opvolger. Kringloop De Recycling in 's-Gravenzande telt ongeveer 70 vrijwilligers. De Recycling verkoopt jaarlijks voor ca. EUR 50.000,- aan gerecyclede goederen. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen. De WestlandStek wordt uitgereikt ter gelegenheid van Van der Sar's afscheid van Kringloop De Recycling.

WestlandStek
De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding die wordt toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland. Dit op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Óf als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.