KNMG

MMV-congres 'WERK IN UITVOERING'

startdatum 21 september 2011
einddatum 21 september 2011
tijd 9.30 - 18.00 uur
locatie N.t.b. (omgeving Utrecht)
onderwerp modernisering medische vervolgopleidingen

Overal in het land wordt hard gewerkt aan de modernisering van de vervolgopleidingen. Sommige opleidingsgroepen zijn al een heel eind, andere staan nog aan het begin. Waar uw opleidingsgroep ook staat: het MMV-congres 'WERK IN UITVOERING' helpt u graag verder.

Concrete ondersteuning en effectieve tips om de modernisering te bevorderen. Dat is wat u kunt halen op dit congres. De nadruk ligt op doen: naast een kort plenair programma biedt het congres u praktijkgerichte workshops (duur: gemiddeld twee uur) Het congres 'WERK IN UITVOERING' is een vervolg op het congres 'Modern opleiden: samenspel of solopartij?' van 1 december 2010.

Wanneer & waar?
Woensdag 21 september 2011 van 9.30 tot 18.00 uur in het midden van land (locatie volgt).

Voor wie?
Het programma is met name gericht op opleiders en leden van de opleidingsgroep, maar ook voor aios, onderwijskundigen, leden van centrale opleidingscommissies en bestuurders worden workshops georganiseerd.

Door wie?
Het congres 'WERK IN UITVOERING' wordt georganiseerd door het KNMG-projectteam MMV (Modernisering Medische Vervolgopleidingen) in nauwe samenwerking met opleiders, onderwijskundigen en andere professionals uit het veld.

Persoonlijke uitnodiging
Ook het congresprogramma is te betitelen als 'werk in uitvoering'; op dit moment werken we aan de samenstelling ervan. Mail uw naam, e-mailadres en functie naar modernisering@fed.knmg.nl als u eind mei het congresprogramma wilt ontvangen.