Ingezonden persbericht


sbrief 1

* Persbericht - 21 september - Landelijke Vrouwen Bierbrouwdag Persbericht - 21 september - Landelijke Vrouwen Bierbrouwdag

Op woensdag 21 september 2011 vindt een landelijke vrouwen brouwdag plaats in de Jopenkerk in Haarlem. Ongeveer 100 vrouwen nemen zelf de roerstok ter hand en gaan een blond en donker bier brouwen. Tijdens een paneldiscussie met onder andere Michael Boeren, Brandmanager AB InBev; Krijn Smits, Creatief directeur Pickle Factory en Masha Vos, Albert Heijn zal een paneldiscussie met het publiek gevoerd worden over de huidige biermarketing. Doel is om een doorbraak te realiseren hoe de marketing anders kan.

Initiator van dit evenement is bierliefhebber en blogger Fiona de Lange die zichzelf de missie heeft gegeven om meer vrouwen aan het bier te krijgen. Dit is volledig onafhankelijk en volgt uit een inmiddels 17-jaar durende bierpassie. Vrouwen kunnen zich aanmelden via www.bierenvrouw.nl.

Graag nodigen wij u als vertegenwoordiger van de pers uit hierbij aanwezig te zijn:

Op: woensdag 21 september 2011
Om: 13.00 uur
In: Jopenkerk Haarlem

Programma
12.00 uur: Ontvangst
12.30 uur: De introductie van de biergeschiedenis via film 13.00 uur: Workshop en zelf bier brouwen. Er worden twee brouwsels gemaakt. 14.30 uur: Paneldiscussie over biermarketing met:
* Michael Boeren, Brandmanager AB InBev

* Krijn Smits, Creatief directeur Pickle Factory
* Masha Vos, één van de vier ondernemers van 4 Albert Heijn Vos vestigingen in Haarlem en Zaanstad
* Gemma Lago, Coach en panellid namens Vrouwen in Marketing en Communicatie VMC)
* Hilde Lammers, Sales en Marketing Manager bij Brouwerij De Prael

15.30 uur: Netwerken met bierproeverij (ook niet-alcoholische dranken worden geschonken) 17.30 uur: Einde

Panelleiders:
Fiona de Lange: Via LinkedIn klik hier
Iris de Kort: Via LinkedIn klik hier

Aanmelding
Indien u aanwezig wilt zijn, willen we u vragen om uzelf aan te melden via een e-mail naar info@bierenvrouw.nl. Uiteraard bestaat er ter plaatse ook de mogelijkheid om interviews af te nemen met de brouwerijdirecteuren, en marketing eindverantwoordelijken van AB InBev en het reclamebureau. Voor vragen kunt u contact opnemen met Fiona de Lange via nummer 06-51149231.

EINDE BERICHT




Ingezonden persbericht