Vereniging FME-CWM


---

Evenement

Nadruk op Lean tijdens ERP en PDM Dag voor maakindustrie

Datum: 22 september 2011
Locatie: Veldhoven

Op 22 september 2011 heeft in Veldhoven 'Interne Logistiek 2011', de ERP en PDM Dag voor de maakindustrie plaats. De dag wordt georganiseerd door Mikrocentrum. Centrale vraag tijdens het evenement is: welke beslissingen dragen bij om de concurrentie voor te blijven in deze tijd van voorzichtige economische groei na de recessie?

Aanzienlijk voordeel is te halen uit het optimaliseren van de interne logistieke productie bedrijfsprocessen. De juiste afstemming van processen, managementinformatie en bedrijfsinformatiesystemen verhoogt de efficiency. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit stijgen, de productie- en faalkosten dalen. Tijdens het evenement worden deze en aanverwante onderwerpen vanuit verschillende perspectieven belicht.

Doel

Doelen van de dag zijn:

* Handvatten bieden voor optimalisatie van bedrijfsprocessen
* Inzichten en ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van (management)analyses

* Invalshoeken vanuit verschillende functionele domeinen (o.a. ERP, CRM, PLM/PDM) op basis van bewezen best practices (onder meer Lean en Six Sigma) voor specifieke aandachtsgebieden (productconfiguratoren, business intelligence, planning)

Programma

Interactie tussen de congresdeelnemer en de exposant staat centraal. Het programma bestaat dan ook uit:

* Rondetafelsessies

* Paneldiscussie

* Enerverende sprekers

* Tabletop expositie

* Matchmaking

* Online forum

Voor aanvang (medio augustus) is het mogelijk om op het online forum stellingen voor te leggen en te discussiëren met andere bedrijfinformatiesysteem gebruikers, specialisten, onafhankelijke adviseurs en kennisinstellingen.

Aanmelden en kosten

Via de website http://www.internelogistiekdag.nl/ kunt u zich aanmelden. De kosten voor eindgebruikers bedragen EUR 100,- excl. btw. Niet-eindgebruikers (consultants) betalen EUR 350,- excl. btw. De prijzen zijn inclusief cateringvoorzieningen.

Meer informatie

Op de bovenstaande website is meer informatie te vinden over het programma, de exposanten, matchmaking en het online forum.