Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie


Week tegen de Eenzaamheid

22 september 2011

'Voorkom eenzaamheid, versterk je Sociaal Konvooi'

Van 22 september tot en met 1 oktober 2011 organiseert Coalitie Erbij voor de tweede maal de Week tegen Eenzaamheid. Hieronder een overzicht van de activiteiten die tot nu toe gepland zijn voor deze week en hoe u zich hierbij kunt aansluiten. Vanaf begin augustus is het gehele programma te zien op onze website www.eenzaam.nl. Dit programma zal in de loop van de tijd steeds worden aangevuld.

Doe mee aan de Langste Eettafel van Nederland!
Op zaterdag 24 september roept Coalitie Erbij u op om mee te doen aan de Langste Eettafel van Nederland. Door op verschillende plekken in Nederland met elkaar aan tafel te gaan, vormen we gezamenlijk de langste eettafel ooit! Door met elkaar te eten, leer je elkaar beter kennen en versterk je je eigen Sociaal Konvooi en dat van anderen. Een leuke en lekkere manier dus om eenzaamheid te voorkomen.

Via onze website kunt u zich aanmelden en zo ontstaat virtueel de Langste Eettafel! Deelnemers worden uitgenodigd om foto's en ervaringen online met elkaar te delen. Coalitie Erbij organiseert zelf een opening van de Langste Eettafel in Den Haag in samenwerking met Resto VanHarte en het diamanttheater. Voorafgaand aan de eettafel worden diverse workshops en presentaties gehouden.

Voor meer info, klik hier.

Zie het origineel