Luchtvrachtsymposium "Visie en strategie 2020" met Camiel Eurlings

Persbericht van Air Cargo Netherlands

Op 22 september 2011 organiseert ACN, de brancheorganisatie van de Nederlandse luchtvrachtsector, aansluitend aan haar jaarvergadering, een symposium over de Visie en strategie voor 2020. KLM-topman Camiel Eurlings is een van de sprekers.

Na de opening door dagvoorzitter Wim Bens (Dinalog) zullen in totaal vier aansprekende gastsprekers hun visie geven op de Nederlandse luchtvrachtmarkt op weg naar 2020. Machiel van der Kuijl (directeur EVO) zal het spits afbijten door in te gaan op de mogelijke verbeteringen in de luchtvrachtketen vanuit het oogpunt van de verladers; transparantie, innovatie en de onbelemmerde goederenstroom. Ad Rutten (EVP / COO Schiphol Group) zal ingaan op de verschillende initiatieven van de luchthaven om Schiphol als 'Preferred Cargo Hub' te positioneren. Camiel Eurlings (Chairman AF-KL Cargo / Member Air France KLM Group Executive Committee) zal vervolgens zijn visie geven op de Nederlandse luchtvrachtindustrie voor 2020. René Jansen (Winkwaves, inspirator/spreker) zal tot slot vanuit een geheel andere invalshoek ingaan op de veranderingen in de logistiek, namelijk die van de invloed van internet en social media op de supply chain.

Het symposium vindt plaats in Huis ter Duin in Noordwijk. Na afloop is het afscheid van vertrekkend voorzitter Paul Parramore.

Links:
http://www.acn.nl



Razende Robot Reporter