eBaoTech lanceert softwareoplossing SalesPlatform voor zowel algemene verzekeraars als levensverzekeraars

Persbericht van PR Newswire

SJANGHAI, September 22, 2011 /PRNewswire/ --

- SalesPlatform is een innovatief, front-end platform met veel functie en multikanaalcapaciteiten voor zowel algemene verzekeraars als levensverzekeraars

Vandaag heeft eBaoTech , een leidende provider van verzekeringsoftwareoplossingen, de algemene internationale beschikbaarheid van SalesPlatform
, een krachtig front-end platform voor zowel schade- en ongevallenverzekeraars (P&C) als levensverzekeraars bekend gemaakt.

eBaoTech(R) SalesPlatform
is een zeer hoogstaand front-end systeem dat gebouwd is om multikanalen distributiebehoeften aan te pakken, en levert een modern platform ter ondersteuning van snelle bedrijfsgroei voor zowel levensverzekeringen als andere verzekeringen. Het kan ingezet worden als geïntegreerd onderdeel van eBaoTech's LifeSystem Suite of GeneralSystem Suite, of als stand-alone systeem gekoppeld aan de bestaande back-endsystemen van de verzekeraar.

SalesPlatform bevat ingebouwde hulpmiddelen voor productconfiguratie, formule- en regelmanagement voor het inschakelen van de kanalen zodat deze ware afsluitingen en beoordelingen kunnen uitvoeren zonder externe motor. Daarnaast kan de gebruikersinterface geconfigureerd worden om te voldoen aan de behoeften van de verzekeraar. SalesPlatform ondersteunt traditionele kanalen, zoals agentschappen en makelaars, als opkomende directe e-commerce- en webaffiniteitskanalen. B2B- en B2C-activiteiten worden volledige ondersteund waardoor verzekeraars hun meerdere kanalen makkelijker kunnen beheren met één softwareoplossing.

SalesPlatform is, net zoals andere softwareoplossingen van eBaoTech, meertalig, heeft meerdere valuta en is inzetbaar als meervoudige entiteit in één keer op internationale markten. SalesPlatform zit momenteel in de implementatiefase op sites van belangrijke cliënten en er wordt verwacht dat de positieve impact op bedrijfsactiviteiten snel gerealiseerd zal worden.

De voordelen van SalesPlatform op een rij:

- Gestroomlijnd verkoopproces: Agentschappen, makelaars en callcentra hebben veilige toegang tot de hulpmiddelen en real-time "quote-to-bind"-mogelijkheden van het systeem via de ingebouwde gebruikersinterface of via webdiensten naar bestaande Point-of-Sale (POS)-systemen.
- Snellere doorlooptijd: Met de uitgebreide
internationalisatiefuncties van het SalesPlatform kunnen verzekeraars snel een nieuwe markt betreden
- Verbeterde afsluitingssnelheid: De superieure gebruikerservaring voor agenten/makelaars/callcenter en efficiënte gebruikersinterface verbeteren reactietijd en klanttevredenheid
- Beheerbaarheid: één platform ondersteunt alle distributiekanalen

"Het verkopen en kopen van verzekeringen is tegenwoordig veel breder en omvat nieuwe kanalen, zoals direct online B2C en webaffiniteit," zei Woody Mo, Chief Executive Officer van eBaoTech. "Agentschappen en makelaars verwachten steeds vaker mobiel toegang en snelle reactietijden van computersystemen van verzekeraars. Klanten gaan nu richting het internet voor het evalueren en kopen van verzekeringen. Het nieuwe SalesPlatform met vele functies stelt verzekeraars in staat te voldoen aan de verhoogde eisten van hun agentschappen, makelaars en klanten die tegenwoordig snelle en veilige toegang tot informatie verwachten."

Over eBaoTech

eBaoTech levert op standaarden gebaseerde, sterk configureerbare verzekeringssoftwarepakketten voor zowel schade- en ongevallenverzekeraars (P&C) als levensverzekeraars. Met de softwareproducten van eBaoTech kunnen verzekeraars hun werkzaamheden in deze voortdurend veranderende branche kosteneffectief, schaalbaar, flexibel en sterk geautomatiseerd uitvoeren. Met vestigingen in bijna tien landen in Europa, Azië en de Amerika's, en meer dan 60 kernsysteeminstallatie's in meer dan 20 landen, heeft eBaoTech een brede wereldwijde basis om toonaangevende verzekeringsmaatschappijen van dienst te zijn. Ga voor meer informatie naar http://www.ebaotech.com.

eBaoTech

CONTACT: Felicia Madrigal: +86-21-6140-7777
x3345,felicia.madrigal@ebaotech.com; Fiona Zhang: +86-21-6140-7777 x3344,fiona.zhang@ebaotech.com, beide van eBaoTech