TomTom



Sep 01 2011

TomTom Places iPhone-app 75.000 keer gedownload

Vanaf nu beschikbaar in vijf Europese landen

Amsterdam, 21 september, 2011 - De recent gelanceerde iPhone-app van TomTom is vanaf nu ook beschikbaar in Duitsland, België, Portugal en Denemarken. In Nederland is de TomTom Places iPhone-app al meer dan 75.000 keer gedownload in de eerste weken na de introductie. De app is nu beschikbaar in vijf landen.

De TomTom Places iPhone-app combineert de verbeterde database met nuttige plaatsen van TomTom met kwalitatief hoogwaardige TomTom-kaarten. iPhone-gebruikers kunnen eenvoudig zoeken naar bedrijven of locaties, zoals hotels, restaurants, supermarkten, pinautomaten of toeristische attracties. Op basis van gedetailleerde informatie kan de gebruiker zijn resultaten verfijnen en beslissen wat zijn volgende bestemming wordt. Gegevens van De Telefoongids & Gouden Gids en lokale equivalenten, gecombineerd met andere bronnen, zorgen voor een lokale zoekervaring van hoge kwaliteit. Favoriete zoekopdrachten zijn op te slaan, zodat ze met één druk op de knop oproepbaar zijn.

Gebruikers van de TomTom Places iPhone-app kunnen nu internationaal zoeken in hun eigen taal: Nederlands, Frans, Duits, Portugees en Deens.

Luciën Groenhuijzen, algemeen directeur van TomTom Places: "Lokaal zoeken is essentieel om relevante informatie te vinden over locaties. Zo kunnen gebruikers vrij navigeren naar iedere plek waar ze naartoe willen. We zijn verheugd over het grote aantal downloads in Nederland in korte tijd en introduceren deze applicatie dan ook vol vertrouwen in andere landen."

Buiten de mogelijkheid om vanuit de app direct de website van de bestemming te bellen, e-mailen of bezoeken, biedt de applicatie snel inzicht in de route en de huidige verkeerssituatie met HD Traffic. De applicatie biedt geen turn-by-turn navigatie.

De TomTom Places iPhone-app is gratis te downloaden op http://itunes.apple.com/app/tomtom-places/id454964370?mt=8. De app is ook online beschikbaar op places.tomtom.com.

Please enable Javascript to enjoy TomTom.com

You need to have Javascript enabled in your browser to use TomTom.com

Your browser's help feature will be able to help you futher to enable Javascript.
TomTom logo