DataLogix en Hitachi organiseren “Clinical Repository” sessie


Verbeter de patiëntenzorg in een data-intensieve Wereld.

MAARSSEN, 20110901 -- DataLogix B.V., organiseert samen met Hitachi Data Systems op donderdag 22 september in Restaurant Slangevegt de “Clinical Repository” lunch and learn sessie. Aanleiding voor deze sessie is de grote vraag naar transparante data management oplossing binnen de gezondheidszorg.

In de dynamische wereld van de gezondheidszorg is de juiste informatie voorziening van cruciaal belang. Zorgprocessen worden steeds meer gedigitaliseerd en patiëntgegevens moeten 24x7 beschikbaar zijn. De gezondheidszorginstellingen eisen een veilige, betrouwbare en kostenbesparende oplossing die ondersteund met het beheren van de explosieve datagroei.

Hoe kunt u uw PACS en applicatie informatie transparant opslaan, beheren en doorzoeken? Hoe kunt u deze informatie op een veilige manier uitwisselen? Hoe kunt u de beheerskosten van de opslag van deze data verlagen? Hoe kunt u 20% tot 50% extra opslagcapaciteit uit uw bestaande omgeving halen? Hoe kunt u toekomstige migratiekosten en migratierisico’s wegnemen? Hoe kunt u 100% garantie geven op de beschikbaarheid van patiëntgegevens?

Deze vragen staan centraal tijdens de interactieve lunch and learn sessie van DataLogix. Nationale en internationale specialisten zullen op een interactieve manier een oplossing aandragen om de pijnpunten op gebied van informatie opslag en management te verhelpen.

De lunch and learn sessie zal dinsdag 22 september om 12:30 aanvangen in Restaurant Slangevegt te Breukelen. Voor de agenda en registratie kan men op de website www.lunchandlearn.nl meer informatie vinden. 


Over DataLogix

DataLogix levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. DataLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft DataLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan DataLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van DataLogix is gevestigd in Utrecht.

Voor meer informatie bezoek: http://www.datalogix.nl/





Ingezonden persbericht