Crazy 88 Media lanceert Thuisstudie.nl


ROTTERDAM, 20110922 -- Het nieuwe Thuisstudie.nl biedt een overzicht van meer dan 5.000 thuisstudies van zo’n 90 aanbieders. Hiermee biedt Thuisstudie.nl het grootste online overzicht van thuisstudies in Nederland.

De verwachting is dat deze groep de komende jaren nog groter zal worden. In de eerste plaats omdat thuisstudies leuk, efficiënt en effectief zijn en steeds beter de mogelijkheden van internet benutten. Maar daarnaast ook omdat meer en meer mensen zich willen ontwikkelen in hun vakgebied (of juist een ander) om zich te onderscheiden op een krappe arbeidsmarkt.

Jaap Groenendijk, directeur/eigenaar van Crazy 88 Media: “Het doel is dat Thuisstudie.nl komende jaren zal uitgroeien tot een plek waar mensen niet alleen thuisstudies zoeken, maar ook ervaringen delen, gelijkgestemden vinden en elkaar motiveren. Helaas zijn er geen technieken die 100% garantie geven voor een succesvolle ‘community’, maar de huidige website vormt een mooi basis. Begin volgend jaar wordt de website uitgebreid, onder andere om meer interactie mogelijk te maken. Daarna is het een kwestie van focus, kwaliteit en continuïteit.”

Crazy 88 Media richt zich sinds 2009 exclusief op de ontwikkeling en exploitatie van eigen domeinen. Na Abonnement.nl, Vakbladen.nl, Actiespecialist.nl en Thuisstudie.nl staan voor de komende maanden (nieuwe) websites van Proefabonnement.nl en Brochures.nl op het programma.