Ingezonden persbericht



24 augustus 2011


Donderdag 22 september, 20.00 uur, Melkweg: cd-presentatie en showcases

MCN Unsigned: Homegrown 2011 presenteert nieuw hiphop-talent

Donderdag 22 september presenteert Muziek Centrum Nederland in de Melkweg onder de noemer Homegrown 2011 zeven veelbelovende hiphopacts. De Kraaien, Freez, Kroons, Mr. Polska, Ojajoh?!, Ome Omar en Per.Verz doken onder begeleiding van het label Top Notch de afgelopen maanden de studio in en namen ieder twee tracks op. In de Melkweg krijgen zij het resultaat, de cd Homegrown 2011, officieel overhandigd. Uiteraard treden alle acts op. Host is Andrew Makkinga, DJ Sandeman draait tussendoor en na afloop. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.melkweg.nl.

De zeven acts werden door vertegenwoordigers van Top Notch en van de partners State Magazine, VPRO 3VOOR12, Buma Rotterdam Beats en FunX geselecteerd uit een groot aantal aanmeldingen.

MCN Unsigned
Homegrown 2011 is de elfde editie van MCN Unsigned. Met het Unsigned-project geeft Muziek Centrum Nederland nieuw talent de kans om een stap te maken in hun carrière. Ieder jaar wordt het meest veelbelovende talent gescout, met elke release een wisselende muziekstijl. Met namen als Pete Philly, C-Mon & Kypski, Opgezwolle, Lange Frans en Raymzter was de eerste editie van Homegrown (2002) één van de meest succesvolle edities van MCN Unsigned.

www.mcn.nl/unsigned

------
Meer informatie:



Ingezonden persbericht