Gemeente Maasgouw


Rondleidingen in het retentiegebied Heel en Beegden

Donderdagmiddag 22 september en vrijdagmiddag 23 september organiseert Rijkswaterstaat Maaswerken rondleidingen over het werkterrein van het nieuwe retentiegebied in Heel en Beegden.

Aannemer van den Biggelaar is daar in opdracht van Rijkwaterstaat Maaswerken druk bezig met het aanleggen van kades en het geschikt maken van het retentiegebied om er voor te zorgen dat bij eventuele hoogwaterstanden van de Maas in de toekomst dit gebied als tijdelijke opslagplaats van water kan fungeren. Hierdoor kunnen stroomafwaarts bij hoge waterstanden natte voeten voorkomen worden.

Geinteresseerden kunnen op donderdag de 22ste en vrijdag de 23ste op het werkterrein een kijkje komen nemen. Tussen 14.00 uur en 18.00 uur zal ieder uur een bus over het werkterrein rijden. De opstapplaats is bij het Cultureelcentrum Don Bosco, Savelbergweg 100 in Heel.

Aanmelden
Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via het e-mailadres loket@maaswerken.nl of via telefoon 0800-8002. Vermeld hierbij -naast uw contactgegevens- de datum en het tijdstip waarop u met de bus mee wilt rijden en met hoeveel personen.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00