Gemeente Veenendaal


Bijeenkomsten voorkoming woninginbraak

De gemeente Veenendaal werkt samen met de politie en inwoners aan het terugdringen van woninginbraak in Veenendaal. Woningeigenaren kunnen maatregelen treffen die de kans op inbraak verkleinen. De gemeente vindt deze preventieve maatregelen belangrijk en organiseert daarom twee informatiebijeenkomsten om woningeigenaren tips te geven over het goed beveiligen van hun woning.

Uitnodiging
Op de avonden krijgt u tips over hoe u uw huis goed kunt beveiligen. De politie geeft een stand van zaken van de woninginbraken in de betreffende wijken, geeft de oorzaken en knelpunten weer in fotoâs uit de wijk en de preventieadviseur biedt oplossingen.

U bent van harte welkom op donderdag 22 september om 19.30 uur in de Pniëlkerk aan de Ghandistraat 2. En op dinsdag 27 september om 19.30 uur in de SKF hal aan de Wageningselaan 1.

Programma
Het programma van de bijeenkomsten ziet er als volgt uit: 19:00 uur Inloop met koffie en thee
19:30 uur Opening door burgemeester of wethouder Veiligheid 19:40 uur Woninginbraken prioriteit nummer 1 (wijkagenten) 20:00 uur Waar in Veenendaal zijn de zwakke plekken en is dat uw woning? (Ex-inbreker)
21:00 uur Hoe zorgen we ervoor dat er niet meer ingebroken wordt? (preventieadviseur PKVW)
21:30 uur Sluiting

Aanmelden
In verband met de organisatie van de avond willen we u vragen zich aan te melden. Vul hiervoor het aanmeldformulier hier in. Â