Gemeente Noordwijkerhout


Mantelzorgsalon

8 september 2011

Op donderdagavond 22 september 2011 organiseert de gemeente Noordwijkerhout een mantelzorgsalon in de Ireneschool in Noordwijkerhout (ingang Geversstraat). De avond begint om 19.30 uur.

Tijdens deze mantelzorgsalon komt Lily Nieuwenhuizen (initiatiefnemer en coördinator van het Adamas Inloophuis te Nieuw Vennep) iets vertellen over het Adamas Inloophuis en wat het kan betekenen voor mensen met kanker en hun naasten. Adamas denkt in "vele wegen naar Rome". Ieder mens heeft een eigen manier om om te gaan met een levensbedreigende ziekte van zichzelf of van een naaste. De ondersteuning en begeleiding van mantelzorgers neemt in Adamas een belangrijke plaats in. Verschillende van de mogelijkheden die Adamas biedt worden naast de algemene informatie toegelicht en mogelijk in de praktijk gebracht. Uiteraard is er nadien de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Wilt u meer weten over het Adamas Inloophuis, bezoek dan de mantelzorgsalon! Deelname is gratis. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. U kunt zich aanmelden bij het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 343 800 of per e-mail wmo@noordwijkerhout.nl. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur.