Gemeente Voerendaal


\ 8/9/2011 - Ondernemersbijeenkomst Voerendaal
Ondernemers van Voerendaal worden van harte uitnodigd op 22 september om 20.00 uur in de Borenburg te Voerendaal. Gedurende deze avond kan men kennis nemen van de plannen van het uitvoeringsprogramma werk en economie en informatie inwinnen rondom de uitbreiding van het bedrijventerrein Lindelaufer Gewande. Daarnaast zijn afgevaardigden aanwezig van de drie ondernemers-verenigingen die Voerendaal rijk is.

Bijeenkomst 13 juli
Op woensdag 13 juli vond in le Montagnard een bijeenkomst met ruim 90 ondernemers plaats waarbij de Voerendaalse ondernemer werd gevraagd om input te leveren voor het uitvoeringsprogramma werk en economie. Centrale vraag daarbij was: 'welke acties moeten de gemeente oppakken om de lokale ondernemer beter te faciliteren, te ondersteunen en te versterken en welke maatregelen kunnen we met z'n allen treffen om de kansen voor uiteenlopende groepen binnen onze gemeente op de arbeidsmarkt te vergroten?'
De zeer goede opkomst op de ondernemersavond, de input van de aanwezige ondernemers, maar ook de gesprekken die de wethouder aanvullend nog met menig ondernemer heeft mogen voeren, zijn als zeer positief ervaren. Met alle opmerkingen is de gemeente aan de slag gegaan en heeft deze vertaald in een aantal acties die ze de komende tijd wil gaan oppakken.

Vervolgbijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst in juli werd door een ieder aangegeven het op prijs te stellen om in een vervolgbijeenkomst kennis te nemen van het uitvoeringsprogramma en van gedachten te wisselen over de specifieke acties die men de komende jaren wil ondernemen. Deze vervolgbijeenkomst vindt plaats op 22 september om 20.00 uur in de Borenburg te Voerendaal.

Aanmelden

Laat u ons weten of u ook komt? Dit kan door bij voorkeur uiterlijk 19 september een e-mail te sturen naar mevrouw M. van Gerwen,