Universiteit Twente

Miljoenennota 2012: Bezuinigen, maar hoe?

22 september 2011 Tijd: 13:00 - 17:00

Op donderdag 22 september 2011 organiseert de afdeling Professional Learning & Development van de faculteit Management en Bestuur voor alumni en studenten van de Master Public Management, bestuurskundestudenten en overige belangstellenden een actualiteitencollege over de Miljoenennota 2012.

Plaats: Conferentiehotel Drienerburght, Campus Universiteit Twente Tijd: 14 - 16 uur, met borrel na afloop
Toegang: gratis

Sprekers
Hans de Groot, programmaleider MPM en hoogleraar Public Management aan de Universiteit Twente, geeft een kritische analyse van de Miljoenennota 2012.

Frank Kerckhaert, burgemeester van Hengelo, gaat in op de aanpak van bezuinigingen in de gemeente Hengelo en andere gemeenten.

Jeroen van der Geest, algemeen directeur van de SWB-groep, behandelt de gevolgen voor zijn organisatie van de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening.

Middagvoorzitter is Nico Mol, hoogleraar bedrijfseconomie voor de collectieve sector. Inschrijven voor dit college kan via de website van Professional Learning & Development.

Actualiteitencolleges zijn colleges met een actueel thema die deel maken van een bedstaande opleiding die zijn opengesteld voor een groter publiek.