Gemeente Lingewaard


/ Ontwerp Omgevingsvergunning bouw van 11 woningen aan `de Vleumingen'

Ontwerp Omgevingsvergunning ten behoeve van het bouwen van 11 woningen aan de Vleumingen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat:

de ontwerp omgevingsvergunning ten behoeve van het realiseren van 11 woningen aan
de Vleumingen te Gendt van 22 september 2011 t/m 2 november 2011 voor een ieder
ter inzage ligt bij de Afdeling Dienstverlening in het gemeentekantoor in Huissen. Het bouwplan, de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp omgevingsvergunning kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl;

of op de website van de gemeente Lingewaard www.lingewaard.nl onder wonen en leven->projecten ruimtelijke ordening ->bekendmakingen->Gendt, omgevingsvergunning 11 woningen aan de Vleumingen

Het plan voorziet in het bouwen van 11 woningen, waarvan er 8 in de betaalbare sector worden gerealiseerd en 3 in de vrije sector. De woningen zijn gesitueerd aan de bestaande straat Vleumingen te Gendt. De bouw van zowel de woningen als de aanleg van de inritten en parkeerplaatsen is in strijd met het geldende bestemmingsplan buitengebied Gendt. Door gebruik te maken van een afwijkingsprocedure ex artikel 2.12 eerste lid, a, onder 3 Wabo kan medewerking worden verleend aan dit plan.

Ten behoeve van de overschrijding van de maximale geluidsbelasting op de gevel zal vrijstelling worden verleend overeenkomstig het gemeentelijke geluidbeleid.

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn een gemotiveerde zienswijze indienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel.

Voor informatie over het ontwerpbesluit of voor het maken van een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Dienstverlening, via telefoonnummer 026 3260111.

Bemmel, 21 september 2011.

Aanvraag download

Ontwerp omgevingsvergunning Vleumingen download

Vleumingen ruimtelijke onderbouwing download

Vleumingen Gendt situatie en gevels download

Vleumingen plankaart download