Meer advies en minder correcties door efficiënter factureren

Persbericht van Earny

Earny maakt digitaal factureren efficiënter en leuker voor ondernemers en accountants

Uit onderzoek blijkt dat 35% van de accountants het als één van de grootste uitdagingen ziet om het verwerken van de administratie efficiënter te maken voor klanten. Accountants en boekhouders worden over het algemeen niet blij van klanten die factureren in een zelfbedacht systeem. Ingewikkelde programma's vormen voor veel ondernemers echter nog een drempel. Earny is een online factuurprogramma zonder technische boekhoudtermen, maar in ondernemerstaal. Voordeel voor accountants is dat klanten hierdoor hun digitale administratie beter aanleveren en er meer uren besteed kunnen worden aan advies in plaats van correcties.

Een hobby is iets dat je in je vrije tijd doet, tijd die ondernemers vooral besteden aan administratie. Reden voor ontwikkelaar Logict om Earny te ontwerpen. De jonge ondernemers, met veel ambitie en weinig vrije tijd, maakten Earny met als doel om factureren leuk te maken en onbetaalde uren te besparen. Er zijn inmiddels ruim 500 Nederlandse ondernemers met factureren als hobby.

Overzicht
Earny heeft een goede reputatie opgebouwd bij accountants, financieel adviseurs en de Belastingdienst. Earny is ontwikkeld met ondernemers voor ogen, in plaats van financieel experts. Zo wordt er niet gesproken over debiteuren, maar 'uitgaande facturen'. Toch is het programma compatibel met ieder boekhoudkundig programma, en heeft het voor accountants als voordeel dat de ondernemer een overzichtelijke administratie aanlevert van omzet en kosten.

Orde
Earny heeft de mogelijkheid om factureren zowel per mail als per post te sturen, aangepast in de huisstijl. Het invoeren van gegevens is heel eenvoudig, met als voordeel dat de kans op fouten minimaal is. Earny maakt bovendien automatische online back-ups. Het ontbreken van een handleiding zegt alles over de duidelijkheid van Earny.

Inzicht
Ondernemers hoeven geen uren meer te besteden aan het maken van overzichten om hun financiële positie inzichtelijk te krijgen. Earny biedt een dashboard met overzichten van omzet, kosten, resultaten en te ontvangen bedragen.

Test Earny
Earny is de eerste maand gratis onbeperkt te gebruiken en uit te proberen. Wie na een maand besluit dat Earny zijn nieuwe hobby wordt heeft meerdere opties. Afhankelijk van het aantal facturen per maand zijn er 3 abonnementen. Wie maximaal 3 facturen per maand verstuurd kan Earny gratis blijven gebruiken.

Onderzoek Nationale Boekhoud Enqu(ee)te 2011 door Twinfield Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.earny.nl
Bijlage:
* pb_earny_b2bdoc




Razende Robot Reporter