Liander

Liander houdt Open Huis

22 september 2011

Arnhem - Op donderdag 22 september start de campagne `Liander houdt Open Huis'. Tijdens deze campagne kunt u ontdekken wat zich afspeelt in de ondergrondse energienetwerken, elektriciteitskastjes en transformatorhuisjes. Daarnaast biedt de campagne een blik op het energienetwerk van morgen.

De campagne start op het Beursplein in Amsterdam met de onthulling van een bijzonder transformatorhuisje. Hierin kunt u zelf ervaren hoe het energienetwerk van morgen eruit zal zien. Daarnaast kunt u met twee "straatkijkers" een kijkje nemen onder de grond. Onze medewerkers op het Beursplein beantwoorden alle vragen over energie. Uw vragen en de antwoorden worden verspreid via de sociale netwerken van Liander.

Het transformatorhuisje en de straatkijkers staan van 22 t/m 24 september op het Beursplein en van 26 t/m 28 september op het Gelderlandplein in Amsterdam.

Online platform

Op het online platform www.liander.nl/openhuis.nl vindt u meer informatie over de vier centrale thema's van de campagne "Liander houdt Open Huis": elektrisch rijden, het decentraal opwekken van energie, duurzame evenementen en storingen.

Open Huis

Ontdek wat we vandaag doen voor het netwerk van morgen. Kom binnen