Haven Amsterdam

SWA Amsterdam wint de STOOF Leerwerkprijs 2011

22 september 2011
Tijdens het STOOF-congres 'Leren werken in de Flexbranche' is de winnaar van de Leerwerkprijs 2011 bekendgemaakt. SWA heeft de prijs van 2.500 euro en de wisseltrofee gekregen voor haar specifieke en aanbodgerichte wijze van opleiden. SWA heeft het opleiden en ontwikkelen van flexwerkers al jaren hoog in het vaandel staan en is trots op deze prijs. Larissa Post (SWA): "Veel van de klanten van SWA die leer-/werkprojecten beschikbaar stellen bevinden zich in het havengebied. Zonder hen hadden we dit niet kunnen realiseren."

SWA wint STOOF leerwerkprijs SWA staat voor kwaliteit en innovatie. Op een maatschappelijke en betrokken wijze wordt invulling gegeven aan het versterken van de persoonlijke kracht en competenties van mensen die op de arbeidsmarkt een plaats zoeken. De leer/werktrajecten van SWA zijn al jaren interessant voor werkzoekenden én opdrachtgevers. En uiterst succesvol.

SWA loopt tevens voorop in de samenwerking met collega/concurrenten, dit was voor de jury een pré om SWA tot winnaar uit te roepen. Daarom feliciteren wij hierbij van harte de andere genomineerden: DIT Bouw en Techniek, Aldiver, Maintec en Timing Uitzendteam. Ook deze uitzendbureaus geven het opleiden van flexkrachten prioriteit.

Larissa Post, vestigingsmanager van SWA Amsterdam: "Wij zijn heel trots met de prijs, wij ervaren het als een eer om de 1e STOOF Leerwerkprijs in ontvangst te mogen nemen. Wij kunnen dit echter niet alleen tot een succes maken en bedanken hierbij onze samenwerkingspartners: onze leerbedrijven, de opleiders, de UWVs & de kenniscentra, maar bovenal onze medewerkers, voor het in SWA gestelde vertrouwen. Het is voor de flexbranche een kerntaak om vraag en aanbod samen te brengen. Het opleiden & ontwikkelen van mensen is daarbij relevant. De prijs wordt daarom door SWA als een aanmoediging beschouwd om op de ingeslagen weg verder te gaan, wij zullen ons hard blijven maken voor nog veel meer leer/werktrajecten."

De checque van 2.500 euro Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche (STOOF) is het scholingsfonds voor de uitzendbranche. STOOF stimuleert, initieert en financiert met name leer/werktrajecten op MBO-niveau. Sinds 2005 is het aantal leer/werkbanen voor flexkrachten explosief gegroeid in branches als transport en logistiek, techniek, agrarische sector, bouw en binnen de zakelijke dienstverlening. STOOF hecht grote waarde aan de kwaliteit van opleiden, vandaar dat STOOF jaarlijks de Leerwerkprijs toekent aan de best presterende flexorganisatie op dit vlak. De branche biedt op dit moment aan ruim 12.000 flexkrachten leer/werktrajecten aan.

Meer informatie?

Op de website weetvanwerken.nl vindt u meer informatie...