Nederlandse Christina Aguilera wint 'My name is'


Isabel Commandeur uit Beverwijk kroop met veel succes in de huid van haar idool.

Beverwijk/Amsterdam, 20110922 -- De Beverwijkse Christina Aguilera (Isabel Commandeur) won zaterdag 17 september na een zinderende wedstrijd de finale van de talenten jacht “My name is”. De hoofdprijs? Een gast rol in de nieuwe musical Daddy Cool van Albert Verlinde.

Dat kwam niet helemaal plotseling uit de lucht vallen, zo vroeg jurylid Albert Verlinde in de halve fianle aan Isabel waar zij al die jaren geweest was. Daarnaast timmert de Beverwijkse Isabel Commandeur al langer aan de weg als actrice, danser en entertainer. Zo werkt ze mee aan het programma Coolkids bij Radio Beverwijk waar ze verhalen inspreekt samen met Bob Blinkhof, ze speelde eerder in de musical Dolfje Weerwolfje van Theater Terra en is ze regerend wereld kampioen podium kunsten. Ze won in 2010 diverse medailles op het WK in Hollywood.

Ook staat Isabel nog 1 maal op het podium in het Kikker Popconcert op 24 september in Zutphen, eveneens een productie van Theater Terra. Binnenkort zal Isabel te bewonderen zijn in de musical Daddy Cool. Oorspronkelijk zou Isabel de hele maand december te zien zijn in Daddy Cool maar in overleg is besloten om haar eerder te laten beginnen en langer door te laten gaan. Waarschijnlijk zal Isabel tot februari 2012 te zien zijn in de musical van Albert Verlinde.

http://youtu.be/HxtNBvMX810

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-6MYJUNY8XP4L.jpeg





Isabel Commandeur