Opsporingsbericht van de federale politie : Video: Gewapende overval te Fosses-La-Ville

22/09/2011 10:35

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Namen (Namur), om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op vrijdag 11 februari 2011, even voor middernacht, hebben 2 gewapende mannen de nachtwinkel Night & Day overvallen aan de "avenue des Déportés" in Fosses La Ville.

Terwijl één van hen zijn wapen op de uitbater richtte, gaf zijn kompaan hem een klap in het aangezicht. Hoewel het salchtoffer hierbij werd gewond, slaagde hij erin weg te vluchten. Ondertussen namen de dieven het geld uit de kassa en de sigaretten uit de etalage. Enkele minuten later gingen ze er vandoor. In de buurt werd nog een derde verdachte gezien, waarschijnlijk de man op de uitkijk.

Het betreft een zwarte jongeman van rond de 20 en ongeveer 1m50 lang.

Dader 1 is tussen 20 à 30 jaar oud. Hij droeg een donkerblauwe of zwarte vest met kap van het merk Adidas, een donkere jeansbroek en zwarte handschoenen. Hij is rechtshandig en spreekt Frans.

Zijn handlanger droeg een zwarte bodywarmer en een zwarte, brede trainingsbroek en zwarte schoenen. Hij had een donkere bivakmuts op zijn hoofd.

Meent u de daders te kennen of weet u meer over de feiten, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Een video van de feiten is beschikbaar op www.politie.be in de rubriek 'Crime Clip' of 'te identificeren'.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit bericht staat online op de website van de politie www.politie.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel