Ingezonden persbericht


21-09-2011
PIXELINDUSTRIES GEEFT SENSATION VAN ID&T UNIEK ON-LINE PLATFORM.

Haarlem, 21 september 2011 - Internetbedrijf Pixelindustries heeft de nieuwe internationale website van het evenementen platform Sensation gelanceerd.

De website is een zeer lichte en moderne website geworden, waar zowel fotografische als beeld elementen horizontaal en verticaal mee bewegen. Op deze manier wordt er veel dynamiek ontwikkeld door toepassing van een redelijk eenvoudige indeling. Door juist de combinatie van 'eenvoudige en dynamische elementen' toe te passen, maakt het juist zo uniek.

Dat is exact ook de doelstelling van het project geweest, zegt Matthijs van Schendelen van Pixelindustries: "We zijn hiermee aan de slag gegaan, niet alleen omdat Sensation natuurlijk een geweldig mooi platform biedt, maar ook omdat we juist de doorvertaling van de positionering en de juiste emotie van Sensation wilden integreren. Dit is ook goed gelukt. Voor de line-up pages hebben we gezorgd voor nog meer diepte in de website door visuele elementen terug te laten komen die in de show zelf ook vertoond worden. Andere elementen, zoals travel, music downloads, tickets, downloads hebben we een belangrijk onderdeel gegeven in de topnavigatie zodat de bezoeker makkelijk kan navigeren en altijd weet waar hij/zij zich bevind." Het laatste nieuws, tickets en informatie zijn altijd duidelijk zichtbaar op de homepage. Daarnaast heeft de bezoeker nog de optie om de pagina van zijn specifieke land te bekijken. Ook video's en podcasts zijn stijlvol geïntegreerd in de website en hierdoor komen de verschillende podcasts en video's optimaal tot hun recht.

Bezoek de website: www.sensation.com

Over Sensation: Sensation is een groot internationaal dance festival wat ontstaan is in Amsterdam in het jaar 2000. De eerste Sensation heeft plaats gevonden in de Amsterdam Arena en is door meer dan 20.000 bezoekers bezocht. Sensation is opgericht foor Duncan Stutterheim en door het tragisch auto ongeluk van zijn broer die het platfom mee heeft opgericht is er verzocht dat iedereen in het wit verkleed zou zijn wat sindsdien ook de dresscode is gebleven. Inmiddels is het dancefeest wereldwijd en trekt het de grootste internationale dj's.

Over Pixel Industries: Pixel Industries is een revolutionair digitaal agentschap. Het agentschap is opgericht door Matthijs van Schendelen in 2001 en heeft sinds korte tijd een aanzienlijke groei gemaakt. Door middel van eigen gemaakte 'state of the art' software ontwikkelt Pixel Industries sterke en unieke internet platforms of webwinkels voor in verschillende landen in een zeer korte periode. Op dit moment heeft Pixel Industries 20 werknemers in dienst. Voor meer informatie bezoek dan de website: www.pixelindustries.com



Ingezonden persbericht