Politie Noord- en Oost Gelderland

|Apeldoorn - Duo aangehouden voor stelen pakketje | | De politie heeft twee mannen uit Apeldoorn aangehouden voor het stelen van een pakketje na aflevering bij de klant, eerder deze maand.

Het duo, een 19-jarige en een 20-jarige man, wordt ervan verdacht op zaterdagmiddag 10 september aan de Talingweg in Apeldoorn een pakketje te hebben gestolen dat net was afgeleverd bij een klant. Nadat het pakketje (waarin gereedschap zat) was afgeleverd, werd de klant aangesproken door buurtbewoners en verloor hij het even uit het oog. De twee jonge mannen gingen er op dat moment met het pakketje vandoor en vertrokken in een auto. Alerte buurtbewoners zagen het gebeuren en de politie werd gewaarschuwd.

De politie stelde een onderzoek in, waaruit de twee mannen als verdachte naar voren kwamen. De 19-jarige man werd dinsdag in zijn woning aangehouden. De 20-jarige Apeldoorner werd woensdag aangehouden op het politiebureau. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

2011127364

|     |Apeldoorn - Politie stuit op pand met grote hoeveelheid   |
|     |hennep                                                    |
De politie heeft woensdagavond 21 september een 27-jarige man aan de Ovenbouwershoek in Apeldoorn aangehouden op verdenking van mishandeling van een plaatsgenoot. Bij nader onderzoek werd in een pand aan de Molenmakershoek een grote hoeveelheid hennep aangetroffen.

Rond 17:45 uur werd de politie gebeld over een mishandeling aan de Molenmakershoek. Een 28-jarige man uit Apeldoorn zou na een woordenwisseling zijn geslagen in zijn gezicht, met enkele verwondingen in zijn gezicht tot gevolg. De politie stelde een onderzoek in, maar trof de verdachte op dat moment niet meer aan. Rond 19:00 uur werd de politie opnieuw gebeld over het feit dat de verdachte was gesignaleerd. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden aan de Ovenbouwershoek. Bij nader onderzoek bleek de man in een tas een grote hoeveelheid hennep en tientallen joints bij zich te hebben. Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie naar aanleiding hiervan een doorzoeking ingesteld in een pand aan de Molenmakershoek, waar de man vermoedelijk vandaan kwam met de drugs. In dit pand werd ruim tien kilo hennep aangetroffen. Het pand bleek dienst te doen als ruimte voor opslag

en bewerking van hennep. Alle drugs zijn in beslag genomen en de man is naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt wegens mishandeling en bezit van een illegale hoeveelheid hennep. Ook tegen de coffeeshopeigenaar voor wie de drugs bestemd waren wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011133140 en 2011133212

|     |Apeldoorn - Ruzie na aanrijding                           |
De politie heeft woensdag 21 september een 68-jarige man aan de Linie in Apeldoorn aangehouden na onenigheid over een aanrijding tussen twee auto's.

De politie kreeg woensdagmorgen een melding over onenigheid tussen een 68-jarige Apeldoorner en een 53-jarige Apeldoornse na een aanrijding. De man kwam na de aanrijding ter plaatse om zijn vrouw, die bij het ongeval betrokken was, te helpen. Dit liep uit op een ruzie, waarbij de man de 53-jarige automobiliste agressief benaderd zou hebben. De vrouw verklaarde door de man te zijn geduwd, en zou daardoor op de grond zijn beland. Hierna is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie stelt een onderzoek in.

2011132864

|     |Apeldoorn - Geld weg bij woninginbraak                    |
Op woensdagmiddag 21 september is er ingebroken bij een woning aan de Oberonstraat in Hattem. Bij de inbraak is ondermeer geld gestolen.

Een bewoner ontdekte dat er een raam was geforceerd. Na verdere controle bleek dat er niemand meer in de woning aanwezig was. Bij de inbraak waren ondermeer geld en sieraden weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de inbraak.

2011133092

|     |Apeldoorn - Aanhanger gestolen vanaf oprit                |
In de nacht van dinsdag op woensdag 21 september is er een aanhangwagen gestolen aan de Schutterijweg in Apeldoorn. De aanhangwagen stond bij een woning op de oprit geparkeerd.

De bewoner had zijn grijze aanhangwagen, gekoppeld aan een auto, dinsdag op zijn oprit geparkeerd. Woensdag ontdekte hij dat de aanhanger was verdwenen. Op de aanhangwagen zat het kenteken 24-KNT-5. Er is aangifte gedaan en de politie is op zoek naar tips en getuigen. De aanhangwagen staat als gestolen gesignaleerd.

2011133016

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(

---- --