Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zutphen - Onder invloed in sloot beland                   |
De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 22 september op de N314 in Zutphen een 18-jarige automobilist uit Zutphen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en gevaarlijk rijgedrag.

De Zutphenaar was rond 02:30 uur, rijdend richting Lochem, met de wielen in de rechterberm terecht gekomen. Bij het corrigeren is hij via de middenberm in een droge sloot links van de linkerrijbaan terecht gekomen. Een blaastest wees uit dat de jonge man, een beginnend bestuurder, gedronken had. Op het politiebureau blies hij 0,8 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op, voor zowel rijden onder invloed als het gevaarlijke rijgedrag.

2011133225

|     |Hall - Politie onderzoekt mishandeling                    |
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Hall in de nacht van zaterdag op zondag 18 september. De jongen kreeg die nacht een vuistslag in zijn gezicht van een onbekende jongen. Toen de pijn niet wegtrok is de 17-jarige op maandag naar de tandarts gegaan, die een gebroken kaak constateerde.

De 17-jarige was die nacht op de kermis op een parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall, toen hij rond 00:15 uur gegil hoorde. Op de Dorpsstraat bleken een aantal jongens met elkaar aan het vechten te zijn, de aanleiding hiervan is nog niet duidelijk. De 17-jarige maande hen om uit elkaar te gaan. Toen de jongens wegliepen, gaf één van hen de 17-jarige in het voorbijgaan een vuistslag in het gezicht. De klap zou zijn uitgedeeld door een blanke jongen van ongeveer 18 jaar. De jongen was ongeveer 1,90m lang, had een breed postuur en kort geschoren donkerblond haar, met langer haar in de nek. Hij droeg een gekleurd t-shirt, een spijkerbroek en gympen.

De 17-jarige heeft woensdag aangifte gedaan bij de politie. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2011132879

|     |Gorssel - Inbraak in woning                               |
Woensdagavond 21 september is er ingebroken in een woning aan de Veldhofstraat in Gorssel. Er zijn ondermeer sieraden gestolen.

De bewoners ontdekten de inbraak rond 22:15 uur en belden toen meteen de politie. De inbraak is eerder op de avond gepleegd, na 19:00 uur. Het is niet helemaal duidelijk hoe men binnengekomen is. Er zijn ondermeer sieraden gestolen uit de woning. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen die wellicht iets van de inbraak gezien of gehoord hebben. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(

---- --